Trouwen zonder bedrog – is het mogelijk?

Vrouwen zijn er in de regel van overtuigd dat mannen per definitie niet trouw kunnen zijn, en tegelijkertijd droomt bijna elke vrouw van een toegewijde man, van een huwelijk zonder overspel. is het mogelijk?

Ik geloof, in tegenstelling tot veel, veel vrouwen, niet dat alle mannen potentiële verraders zijn. Ik observeer de families van mijn kennissen en zie vaak bijna ideale relaties die onmogelijk zijn in een sfeer van verraad en wantrouwen. Natuurlijk zijn niet alle gezinnen zo. Maar laten we het vandaag specifiek hebben over die mannen die hun vrouw niet bedriegen. Ik heb kleine interviews over het onderwerp opgenomen "Is een huwelijk mogelijk zonder verraad??" met meerdere mannen, die elk op zijn eigen manier trouw begrijpen. Ik zal meteen een reservering maken dat ik absoluut in hun oprechtheid geloof. "bekentenissen", want ten eerste ken ik ze allemaal goed, en ten tweede zie ik geen reden waarom ze hypocriet zouden zijn.

Is een huwelijk mogelijk zonder verraad??

Evgeny, 35 jaar oud, lengte 188 cm, gewicht 85 kg, getrouwd 11 jaar oud, drie kinderen, beroep – een ambtenaar:

– Ik kan me geen ander huwelijk voorstellen – natuurlijk alleen zonder verraad! Anders is het geen huwelijk, maar iets anders. Over het algemeen is voor mij de hoogste waarde het gezin, kinderen, dit is het belangrijkste waarvoor het de moeite waard is om te leven en te werken. Ik ben opgegroeid in patriarchale tradities en ik probeer ze te volgen. Ik heb van kinds af aan de moraal bijgebracht dat de enige vrouw in het leven van een man zijn vrouw is. Mijn vader inspireerde me: "Kuste een meisje – ga trouwen!" En ik ben er oprecht van overtuigd dat je na de eerste kus het meisje onmiddellijk naar het kadaster moet brengen en de eerste seks – exclusief op de huwelijksnacht. En voor het leven wordt alleen deze ene vrouw, de andere niet verwacht. Ik zal niet liegen dat ik alleen het meisje met wie ik trouwde heb gekust, en zelfs voor het huwelijk enige seksuele ervaring heb opgedaan, maar na de bruiloft heb ik mezelf nooit iets toegestaan. Ja, ik zie mooie meisjes, ja, soms stel ik me voor hoe ik tijd met ze zou kunnen doorbrengen. En om eerlijk te zijn – soms is het niet gemakkelijk om seksuele avonturen te vermijden, omdat meisjes openhartig en volhardend overkomen. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik me altijd zal kunnen verzetten, en het zou dwaas zijn om voor een paar minuten twijfelachtig plezier de vrede van mijn gezin op te offeren en mijn geweten te belasten. Seks is goed, maar daar is een echtelijk bed voor..

Ik ben bang voor mijn verlangens

Denis, 37 jaar oud, lengte 185 cm, gewicht 79 kg, 7 jaar getrouwd, een kind, beroep – ondernemer:

– Seks betekent veel voor mij. Maar ik ben van mening dat een normaal persoon niet afhankelijk mag worden van zijn seksuele fantasieën en verlangens, en in het algemeen moeten passies worden beperkt, niet de vrije loop worden gelaten. Ik ben voor de tweede keer getrouwd en in mijn eerste huwelijk heb ik mezelf externe contacten toegestaan ​​- zowel losse als serieuze zaken. Niet dat ik niet verantwoordelijk ben voor mijn seksuele avonturen, maar ik denk nog steeds dat de aanleiding hiervoor het gedrag van mijn vrouw was – ze had een soort bewonderaar en ze verloor merkbaar haar interesse in mij. En dit werd voor mij een signaal voor vrijheid van gedrag. We hadden al nogal trage seks met haar, wat me verre van volledig bevredigde, maar hier ben ik nog steeds "je handen losgemaakt" – en ik heb zeker van het moment gebruik gemaakt. Maar ik heb nog altijd oprecht geloofd dat het verkeerd was om te veranderen. Toen ik voor de tweede keer trouwde, gaf ik eigenlijk alle buitenechtelijke affaires op..

Mijn tweede vrouw Lena houdt heel veel van me en vertrouwt me oneindig, ze is een onrealistisch puur en slim persoon, het is gewoon een zonde om haar te misleiden. Daarom worstel ik met verleidingen, vermijd verleidingen en jaag gedachten aan mogelijk verraad weg. En hoewel ik niet helemaal tevreden ben met ons kalme en gewone intieme leven, bied ik haar niet de afwisseling die ik wil – het lijkt me dat ze het als een perversie zal beschouwen. Ik heb mezelf er ooit van overtuigd dat virtuele seks geen verraad is en was actief betrokken bij Wirth. En letterlijk zoals in een film – mijn vrouw kwam mijn correspondentie tegen, ze was geschokt, maar ze las maar een paar zinnen. Ik heb haar ervan kunnen overtuigen dat dit uitsluitend virtuele fantasieën zijn, geen echte contacten, maar sindsdien heb ik gezworen dit te doen. Het is moeilijk om jezelf te verslaan als je precies weet wat voor soort seks je wilt en zelfs weet – met wie. En weet je, hint maar – alles zal gebeuren. Maar ik geloof dat een persoon geen dier is en zijn instincten kan bedwingen omwille van zijn geliefde vrouw, omwille van zijn gezin..

Het is gewoon seks, geen bedrog

Peter, 40 jaar oud, hoogte 175 cm, gewicht 83 kg, getrouwd 21 jaar oud, dochters – 18 jaar oud, beroep – militair:

Mijn huwelijksmodel is vertrouwen gebaseerd op vrijheid. Geen verboden, geen dogma’s, nee "echtgenoot zou moeten" – "vrouw zou moeten". Mensen zijn samen omdat ze van elkaar houden, wat betekent dat ze elkaar volledig accepteren zoals ze zijn. Nee "gezinshoofd", dienovereenkomstig – er is geen ondergeschikte, alles staat op gelijke voet. Iedereen is vrij om te doen wat hij wil, zijn beperkingen zijn niet de verboden van zijn echtgenoot of de grondslagen van zijn familieleden, maar zijn eigen begrip van wat wel en niet is toegestaan. Liefde en passie gaan voorbij, respect en vriendschap blijven. Als de echtgenoten vrienden en gelijkgestemde mensen zijn, zijn ze verzekerd tegen veranderingen in de liefdetemperaturen, tegen verkoelende aantrekkingskracht, tegen wilde jaloezie, voor of zonder reden.

Irina en ik zijn al heel lang getrouwd, we gingen door vuur en water, eindeloos reizen (vanwege mijn beroep), geldgebrek, werkloosheid, gebrek aan huisvesting en basiscomfort. Over het algemeen waren er veel dingen, terwijl het leven beter werd, maar ik heb er nooit spijt van gehad dat ik voor deze specifieke vrouw heb gekozen. Moeilijkheden brachten iemand voort, we werden verzameld en ons huwelijk, dat aanvankelijk nogal frivool was, werd gecementeerd (zoals het gebeurt wanneer 20-jarigen trouwen – onvolwassen, nog niet volwassen kinderen). Ik heb er nooit aan getwijfeld dat ik met degene ben getrouwd die mijn lot is, en ik hoop dat Irina hetzelfde over mij zal zeggen. Maar tegelijkertijd hebben we allebei betrekking op de kwestie van loyaliteit zonder fanatisme. Ik had veel verschillende soorten vrouwen – zowel fatsoenlijke als prostituees, ik verberg het niet echt, ik laat het gewoon niet expres zien. Mijn vrouw knijpt hier een oogje voor, net als ik – het gebeurt – als ik vermoed dat ze wordt meegesleept, ga ik niet in een confrontatie. Hobby’s gaan voorbij, en ons huwelijk is meer dan 20 jaar oud en ik denk dat dit voor altijd is. Ik beschouw vluchtige seks tijdens een lange zakenreis niet als bedrog – dit is bijna een gedwongen maatregel. Ik beschouw een langere verliefdheid, verliefdheid, zelfs misschien verraad niet. Ik verwijt mezelf niet voor zulk overspel, en ik zal mijn vrouw nooit verwijten. Het belangrijkste is dat we samen zijn, ik hou van haar en zij houdt van mij, en daarnaast is er puur seks. Seks en liefde zijn niet hetzelfde, gaan niet samen. Liefde is iets groots en belangrijks, en seks is een prettige lichtzinnigheid. Een huwelijk zonder verraad is dus mogelijk als je geen onrealistisch ernstig belang hecht aan seksuele detentie erbij. Vreemdgaan is iets globaals, onverenigbaar met het concept "liefde", een soort verraad, ik kan niet eens bedenken wat. En seks is gewoon seks, geconditioneerde reflexen, een verscheidenheid aan intiem leven, een beetje spanning, om je niet te vervelen in de dagelijkse routine.

Igor, 33 jaar oud, lengte 178, gewicht 70 kg, 3 jaar getrouwd, een kind, beroep – ondernemer:

Je mag het wel of niet geloven, maar ik denk niet eens aan de mogelijkheid van seks met andere vrouwen, want ik ben verliefd op mijn vrouw Sveta. Sinds we elkaar al vier jaar hebben ontmoet, hebben we een lente in een relatie. Ik heb gewoon niemand nodig behalve haar en is niet interessant, ik merk praktisch geen andere meisjes op. Soms zegt zelfs mijn vrouw tegen mij: "Kijk wat een mooi meisje", – en pas daarna focus ik op het object: "Ja, echt goed, maar mijn vrouw is beter!" Dit gebeurt oprecht, en niet omdat ik zelf lees "U moet uw vrouw trouw zijn!" En meer nog, ze stelt nooit het onderwerp verraad aan de orde, ik geef haar gewoon geen reden om jaloers of achterdochtig te zijn. Hetzelfde als zij voor mij is. Misschien zijn we nog relatief recent getrouwd en is deze periode nog niet voldoende om onze gevoelens op de proef te stellen. Misschien speelt het nog steeds een rol dat ik op mijn dertigste ben getrouwd en daarvoor de tijd had, zoals ze zeggen, om naar hartelust te wandelen, mezelf niets ontzegde, me niet aan verplichtingen had gebonden, seksuele omgang had met zo velen vrouwen en werd een beetje moe van zo’n losbandig leven … En dus is het gezin nu voor mij geen last en geen zwaar kruis (zoals voor veel van mijn vrienden die vroeg zijn getrouwd), maar een echt rustig toevluchtsoord, een sterke achterhoede en de zin van het leven, vooral na de geboorte van mijn dochter. Dus alle mooie, verleidelijke, sexy meisjes – apart, en ik en mijn familie – apart. Ik wil echt, ik hoop en geloof dat het altijd zo zal zijn, hoeveel jaren er ook zijn verstreken, want dit is echt geluk..

Het blijkt dat huwelijken zonder overspel nog steeds bestaan. Regels, morele overtuigingen, vrijheid van relaties zijn allemaal goed, maar als de basis van een gezin liefde is, dan is het ook een garantie voor trouw..

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!