Seksuele massage – nuttig en zeer aangenaam

Een speciaal type massage bevordert de ontwikkeling van seksueel potentieel, verbetert de gevoeligheid en seksuele functie.

Deze massage is bedoeld voor alle volwassenen, ongeacht burgerlijke staat, leeftijd en seksuele ervaring. Het verrijkt het intieme leven, versterkt het seksuele verlangen. Massage is een stimulerend middel van een partner (partner).

Om een ​​orgasme te bereiken, is het noodzakelijk om het lichaam, erogene zones, te aaien. Erogene centra of zones reageren sterk op huidirritaties (stoten) met een palm die rijkelijk voorzien is van zenuwen en bloedvaten. Deze opwinding wordt overgebracht op het hele lichaam. Voor het positieve effect van massage is de ontspanning van de partners noodzakelijk. Bovendien moet u die zones (centra) kennen die bijzonder gevoelig zijn in deze partner (partner).

Het doel van massage – seksuele stimulatie, seksuele opwinding – kan worden bereikt door te strelen, de gevoelige delen van het lichaam aan te raken, erogene zones zoals borsten, dijen, geslachtsdelen, clitoris en kleine schaamlippen. De opwinding moet wederzijds zijn. Door de erogene zones te beïnvloeden met een hand (massage), raakt een man of vrouw het lichaam van de partner aan met de borst, rug, billen, enz.
impulsen die via het zenuwstelsel naar de geslachtsorganen worden overgebracht.

Zacht strelen kan hetzelfde erotische effect hebben als het aanraken (wrijven) van de borst van een man tegen de borsten van een vrouw, rug aan rug. Vooral sterke seksuele opwinding treedt op als een vrouw.

Sexy naaktmassage.

Seksuele opwinding ontstaat niet alleen onder invloed van hormonen, maar ook bij het aanraken van lichaamsdelen die in dit opzicht bijzonder gevoelig zijn – erogene zones. In deze zones bevinden zich naast de gebruikelijke tast-, temperatuur- en pijnreceptoren ook specifieke receptoren voor seksuele gevoeligheid – de zogenaamde genitale bloedlichaampjes die op druk reageren. Het is mogelijk dat de locatie van de erogene zones verband houdt met hun topografie..

Bij mannen is dit de eikel van de penis, het scrotum is minder gevoelig. Seksuele opwinding treedt ook op bij een ritmische verplaatsing van de huid van de penis en druk op de wortel..

Bij vrouwen zijn de belangrijkste erogene zones de clitoris, kleine schaamlippen en vagina, borstklieren, nek, binnenkant van de dijen, enz..

Erotische reactiviteit (specifieke gevoeligheid) van de clitoris is selectief: sommige vrouwen reageren op ritmische druk die wordt uitgeoefend op het hele clitorisgebied, anderen alleen op het vertragen van geïrriteerde irritaties van het clitorislichaam, en weer anderen op snelle sterke ritmische druk op het lichaam of het hoofd van de clitoris. de clitoris met rekken? omhoog of drukken tegen het schaambeen.

In de meeste gevallen veroorzaakt tactiele irritatie (handmatige massage) van de erogene zones seksuele opwinding. Stimulatie van verschillende erogene zones leidt tot de optelling van seksuele opwinding. Een orgasme kan ook worden opgewekt door handmatige massage van de erogene zones in het bekken- en ruggenmergniveau..

Voorbereiding op een seksuele massage.

Het wordt aanbevolen om samen in bad of onder de douche te gaan. De massage kan worden uitgevoerd in bed, bad, op een stoel, kleed (op de vloer), etc. De massage kan het beste worden uitgevoerd met muziek, muziek of kaarslicht. Voor de geslachtsgemeenschap is een ontspannende algemene massage vereist..

Voordat u een seksuele massage uitvoert, moeten de handen worden gesmeerd met crème, lotion of aromatische olie. Handen moeten warm en zacht zijn, nagels moeten kort zijn geknipt. Voor opwinding moeten het hele lichaam en de geslachtsdelen worden gemasseerd..

Partner massage:

1. De positie van de partner ligt op zijn rug, de man zit naast haar en masseert zachtjes haar borsten, waarbij hij regelmatig in de tepels knijpt. Zwelling van de tepels is een bevestiging van de opwinding van de partner..

2. Aaien over de buik en het genitale gebied. Haal je vingers door je schaamhaar terwijl je streelt. Deze effecten duren enkele minuten..

3. Zachtjes rond de vaginale opening strelen (maar niet aan de binnenkant), dan de clitoris strelen en wrijven.

Seksuele massage van een partner aan een partner:

1. Een man ligt op zijn rug, een vrouw streelt zijn borst, buik, schaambeen, binnenkant van de dijen.

2. De partner aait en knijpt zachtjes de testikels, penis. Partners moeten naakt zijn. Naaktheid drukt intimiteit uit en heeft een geweldig erotisch effect. Vrouwen worden seksueel geprikkeld bij het zien van een partner.

Seksuele massagetechniek.

Seksuele massage omvat de belangrijkste technieken van klassieke massage – strelen, wrijven, persen (kneden), vibreren, kneden. Bij het uitvoeren van een seksuele massage moeten partners ontspannen zijn. Als een partner een gevoel van spanning, angst ervaart, dan is het noodzakelijk om hem te ontspannen, het gevoel van angst te verlichten. Tegelijkertijd worden de massagetechnieken langzaam uitgevoerd, waarbij de gemasseerde gebieden zachtjes worden aangeraakt. Voor velen kan een gezamenlijk bad (douche) een goede ontspannende procedure zijn..

Voor volledige ontspanning en seksuele opwinding worden de volgende oefeningen aanbevolen:

1. Partner (of partner) ligt met zijn gezicht naar beneden en partner (partner) schrijlings op haar (hem). Aai zachtjes het hele lichaam van top tot teen. Na 10 minuten (of meer) wisselen de partners van plaats. Ga tijdens de massage ontspannen liggen, concentreer u op wat er gebeurt en concentreer u op elk gebied dat; op dit moment gemasseerd. 2. De partner ligt op haar rug, de partner aait lichtjes haar gezicht en het hele lichaam (behalve borsten en geslachtsdelen).

3. De partner ligt op zijn rug, de partner aait lichtjes over zijn lichaam, waarbij hij de penis en testikels niet aanraakt. Als een partner; voelt zich gespannen of angstig, dan moet de partner de massage korte tijd stoppen, en zodra dit voorbij is, hervat: aaien.

Bij het uitvoeren van een seksuele massage ligt de uitgangspositie van de partner (partner) op haar buik. Dit geeft je de mogelijkheid om te ontspannen. De massagesessie begint vanaf de rug, aangezien dit een grote reflexogene zone is die wordt geïnnerveerd door de spinale zenuwen. In eerste instantie worden eenvoudige bewegingen met het palmaire oppervlak uitgevoerd, inclusief wrijven met de vingertoppen. De partner zit naast of schrijlings op de partner. Bij het strelen van de voeten de liesgebieden en voeten niet masseren..

Bij het masseren van de borst ligt de uitgangshouding op je rug. Bewegingen worden uitgevoerd van de ribbenbogen naar de schouders en strijken vervolgens over de laterale oppervlakken van het lichaam. Het aaien moet zacht en zacht zijn.

De uitgangspositie bij het masseren van de onderrug is liggend op de buik. De vrouwelijke partner (partner) moet schrijlings zitten en zachtjes strelen met het palmaire oppervlak.

De massage van de borst en buik van de partner wordt in rugligging uitgevoerd. De partner aait zachtjes over de borst en buik, schaambeen en lies (binnenkant van de dij), en aait en knijpt vervolgens zachtjes over de testikels.

Het strelen van de buik in het genitale gebied gebeurt voorzichtig met de handpalm en vingers, nauwelijks aanraken. Lichte vingerbewegingen worden rond de ingang van de vagina uitgevoerd en vervolgens lichtjes
Raak de clitoris aan en aai hem zachtjes. De clitoris is een zeer gevoelig orgaan met een massa zenuwuiteinden.

Masseer de clitoris met je vingers of de basis van je hand en druk zachtjes met druk. Bewegingen worden uitgevoerd in een cirkel. Druk zachtjes met je vingers, maak gematigde roterende bewegingen, of plaats je hele handpalm op het clitorisgebied, voer trillingen uit, waarbij je je vingers snel op en neer over de clitoris glijdt. Vervolgens, door je hand op het schaambeen over de vagina te leggen, worden trilbewegingen uitgevoerd, terwijl de basis van de handpalm tegen de clitoris wordt gedrukt en gewreven, waardoor roterende wrijfbewegingen worden gemaakt..

Wanneer je de G-zone met de middelvinger stimuleert, wrijf je over de voorwand van de vagina, waar deze zeer gevoelige zone zich bevindt, en met de basis van de handpalm kun je op dit moment de clitoris stimuleren door erop te drukken en de omgeving eromheen..

Genitale massage.

Na een voorbereidende (voorbereidende) seksuele massage kun je elkaar opwinden door de geslachtsdelen en het hele lichaam aan te tasten.

1. De partner ligt op haar rug. De partner legt zijn handen op haar borsten en streelt zachtjes, en kneedt de tepels met zijn vingertoppen, streelt opnieuw. Aai dan zachtjes haar buik en genitale gebied.

2. Zacht strelen rond de ingang van de vagina, de clitoris aanraken, die gemakkelijk te herkennen is aan de hand: dit is een dichte eminentie, bedekt met huid, op de plaats waar de kleine schaamlippen samenkomen.

De druk en het ritme van de impact op de clitoris verandert.

3. Partner – op de rug streelt de partner zijn borst en buik, evenals het schaambeen en de binnenkant van de dijen, en nadert geleidelijk de testikels, die ze zachtjes knijpt en aait.

4. De partner zit, en de partner ligt tussen haar benen, ze stimuleert zijn penis, wrijft erover, beweegt haar hand erover, drukt.

Een sessie van seksuele massage begint vanaf de rug, aangezien de impact op deze zone (gebied) een gevoel van comfort geeft. Aaien of licht wrijven over de huid met de vingertoppen wordt uitgevoerd. Met een langzaam ritme leidt massage tot kalmerende, ontspanning. Het masseren van de binnenkant van de dijen (lies) en voetzolen leidt tot stimulatie (opwinding).

Vaak is het niet mogelijk om bij dronken of ernstige vermoeidheid een erectie te krijgen. Zorg er in dit geval voor dat uw partner volledig opgewonden is voordat u met geslachtsgemeenschap begint..

Hiervoor wordt een voorlopige (voorbereidende) seksuele massage uitgevoerd, die minimaal 15-20 minuten moet duren..

Om de partner te stimuleren, masseert de partner de penis met haar handen (de partner ligt op zijn rug, sluit zijn ogen en concentreert zich op zijn sensaties), knijpt de penis recht onder het hoofd. Haar duim moet op de onderkant van de penis rusten waar het hoofd de schacht raakt, haar wijsvinger tegenover de duim en haar andere vingers rond de schacht van de penis. De partner moet de penis stimuleren en stoppen wanneer de man het gevoel heeft dat hij een ejaculatie nadert. Dan moet de vrouw 3-4 seconden in het hoofd van de penis knijpen. Knijpen, voldoende intensief en tijdig uitgevoerd, onderdrukt onmiddellijk de ejaculatiereflex. Na 15-30 seconden kan de stimulatie worden hervat (herhaald). Zo remt de partner de onweerstaanbare drang om te ejaculeren (ejaculatie) en verzwakt tijdelijk de erectie. Herhaal 2-3 keer.

In feite lopen de geslachtsdelen van zowel mannen als vrouwen zo over van het bloed, als seksuele opwinding niet eindigt met ejaculatie of orgasme, dat de mechanismen die de spieren en ligamenten van de onderste wervelkolom beschermen mogelijk niet kunnen weerstaan. Een geagiteerde baarmoeder kan bijvoorbeeld zijn normale gewicht en grootte verdrievoudigen en langer dan een uur in deze toestand blijven, terwijl het na een orgasme na 5-10 minuten terugkeert naar zijn normale toestand..

Daarom wordt mensen die niet kunnen rekenen op een fysiologisch effectief orgasme aangeraden om ofwel seksuele stimulatie te vermijden of er op de een of andere manier mee om te gaan..

Om de partner te stimuleren, wordt seksuele massage als volgt uitgevoerd.

1. Stimulatie van de clitoris door een lid. De partner ligt op haar rug met gebogen benen (flexie van de benen van de partner zorgt voor extra stimulatie van de clitoris), en de partner zit bovenop.

2. De partner ligt op haar rug en knijpt stevig in de nek van de partner en omhelst hem met haar benen.

3. De partner ligt op haar rug met de benen bij elkaar, en de partner ligt bovenop. In deze positie worden de clitoris en schaamlippen sterk gestimuleerd..

4. De partner ligt op zijn rug, de partner staat schrijlings op hem, licht achterover leunend. Door deze positie kunt u de clitoris en borsten van uw partner effectief stimuleren..