Seks met modellen: advies van henzelf hoe ze hen kunnen verleiden

Inhoud

We vonden verschillende spraakzame modellen, brachten ze naar een restaurant, gaven ze champagne en martini’s en ontdekten toen de geheime geheimen van het verleiden van zichzelf en hun soortgenoten.

Het eerste glas Asti Martini

Editor: om u te ontmoeten! Heel aardig. Gesprekonderwerp – hoe ontmoet je een model.

Lena Z: Het is met een model of een meisje dat tegen zichzelf zegt dat ze een model is?

Editor: wat is het verschil?

Natasha: In Moskou zegt elke tweede persoon dit tegen zichzelf. In elke club van dergelijke “modellen” een rijtuig.

Lena Z: En het heeft niets goeds om zulke mensen te leren kennen. Het meisje dat zich voorstelt en zegt: “Ik ben een model”, zal alleen aan castings en shows denken. In het gunstigste geval. Dit is een zeer slechte zelfaanbeveling..

Redacteur: Het is altijd beter als ze zichzelf voorstelt als astronaut, maar ik herinner je eraan dat het onderwerp van het artikel “De modellen leren kennen” is..

Nadia: Doet het je lezers pijn om ze te leren kennen? Hoe zit het met veel van de modellen zijn cynische, corrupte wezens? Meisjes hebben immers verschillende taken als ze naar dit bedrijf komen, verschillende morele principes. Aanbiedingen om te verkopen worden altijd ontvangen. De helft van de castings is niet voor kalenders of video’s. Daar selecteren rijke mannen metgezellen voor het avondeten, reizen …

Editor: Maar er zijn mensen zoals jij, niet-verdiensten? Hoe veel procent?

Lena S.: Ik denk dat dertig procent fatsoenlijke meisjes zijn. Maar de situatie bij hen is moeilijk. Aan de ene kant zijn de meest populaire fatsoenlijk, degenen die veel rollen in advertenties hebben. Ze zitten tot hun oren op het werk, ze hebben geen tijd te verspillen aan domheid, aan de andere kant zijn meisjes die nooit ergens heen worden gebracht veel gemakkelijker in contact. Dit brengt ze terug naar de aarde, maakt ze toegankelijker. Over het algemeen heeft zoiets per definitie meer energie en tijd voor kennissen..

Tweede wijnglas

Editor: Je vertelt horrorverhalen over modellen. Laten we proberen om van de andere kant te gaan. Bij wat voor soort man zal het model nooit zijn? Zijn er taboes? Ik heb gehoord dat het niet normaal is om met een fotograaf te daten.

Lena S.: Ik ben het er niet mee eens, dit is te categorisch.

Nadia: Integendeel, ik zal je steunen. Er is een uitdrukking: waar je eet, slaap daar niet. Of zoiets. Dan verstoren deze relaties in de eerste plaats de ontwikkeling van de man. De fotograaf moet vrij en onpartijdig zijn.

Natasha: ik weet het niet. Ik heb een vriendin, zij woont en ontmoet een fotograaf.

Dasha: Ja, ik ken zulke mensen ook.

Redacteur: Dat wil zeggen, als je fotograaf wordt, kun je erop rekenen dat je seks hebt met een model?

Lena S.: Nou, behalve in de zin dat je constant met hen communiceert en puur statistisch gezien meer kansen op zo’n affaire hebt dan een notaris. Oh, ik herinnerde het me!

Editor: wat precies?

Lena S.: Er is een ondubbelzinnig taboe en ik denk dat iedereen me hier zal steunen. Ik zou absoluut niet met een stripper willen daten.!

Lena Z.: Ik ben het er absoluut mee eens.

Redacteur: Ja?! Maar hoe zit het met de uiterlijke schoonheid? Is het echt niet belangrijk voor u om een ​​partner in de buurt te hebben, uiterlijk net zo perfect als u??

Dasha: Het gaat niet om uiterlijk. Ze slapen gewoon met iedereen achter elkaar, ze moeten het voor hun werk doen. Een meisje kan nog steeds seks krijgen voor een carrière, maar een man niet..

Lena S.: Ja, als we het over uiterlijk hebben, laat het dan beter een goed verzorgde man van boven de veertig zijn. En laat hem yoga doen.

Nadia: Kom op, waarom moet je ouder zijn dan veertig! Ook jonge mensen zijn helemaal niets!

Editor: Oké. Laten we zeggen dat er een gemiddelde man is. Geen stripper. Goed onderhouden …

Lena Z.: Hoe gemiddeld?

Editor: ik bedoel?

Lena Z.: Hoe gemiddeld is een man? En dan heb ik een vriend, we hebben elkaar onlangs nog gezien. Ze gaat al haar hele volwassen leven uit met rijke mannen. En ik stelde haar de vraag: “Als je per ongeluk verliefd wordt op een middenmanager, wat gebeurt er dan?” Ze vertelde me: “Geld doet er niet toe, ik heb zoiets ontmoet en we hadden een fantastische romance!” Zoals later bleek, had deze ‘manager’ drie auto’s en in twee maanden tijd gaf hij een miljoen roebel uit aan het vermaak van mijn vriend. Hij is gemiddeld voor haar.

Editor: En voor jou is het gemiddelde wie?

Lena Z.: Nou, deze … die een auto en een appartement heeft. Het is minimaal. Het is overigens misschien geen erg dure auto..

Dasha: Ja, een auto en een appartement zijn voldoende. Dan hangt het allemaal af van wat voor soort persoon.

Editor: automerk – specifiek.

Lena Z.: Ik zou willen dat het geen Zhiguli is. Buitenlandse auto, schoon. Dat is genoeg.

Nadya: En ik ontmoette ooit een man in een Zhiguli. Als je verliefd wordt, let je niet op je financiële situatie..

Lena S.: Ik had mijn eerste liefde in Moskou toen ik hier op achttienjarige leeftijd kwam. Hij had helemaal geen auto. We hebben drie jaar samengewoond, een appartement gehuurd. Maar ik ben er uit gegroeid. Ik hou van krachtige, charismatische mannen. En zulke mensen slagen..

Nastya: Ik heb ook een totaal arme persoon ontmoet. We hebben elkaar ontmoet in het park. Ik koos voor een universiteit en hij heeft me geholpen. Hij was een ingenieur, erg negatief over mijn modellencarrière. Toch hebben we zes jaar samengewoond. En toen realiseerde ik me dat hij stopte met ontwikkelen, een punt bereikte. En verliet hem.

Eerste glas Martini Dry

Redacteur: En als onze kandidaat bijvoorbeeld een student is? Wat is de kans om een ​​model op te halen?

Lena S.: De student is niet mijn onderwerp, ik rust uit. Wat kun je ermee doen? Hij is zelfs onervaren in seks! Is dat het voormalige model getrouwd is met een oligarch. Ze mist, dan verschijnt er een jonge, knappe, goedgebouwde man. En terwijl de man aan het werk is … In zo’n situatie kun je zelfs een jonge minnaar steunen. Niet in de zin dat ik er nu klaar voor ben. Maar nu zal ik zestig jaar oud zijn, ik zal getrouwd zijn met een rijke man – en ik zal een huis kopen voor mijn student.

Lena Z.: Nou, het was Lena die zwaaide, laten we zeggen. Maar we zijn echt een beetje oud om zo’n situatie te overwegen …

Dasha en Natasha: spreek voor jezelf! Oud, pff!

Lena Z.: Ik bedoel dat modellen van 18-19 jaar oud nog steeds met een jonge man kunnen uitgaan als ze een perspectief in hem zien. Rijkdom is optioneel. Als hij gegevens heeft, ambities – misschien zal hij zelfs beter zijn dan een volwassen man. We maken generaals van soldaten!

Lena S.: Ik bedacht het trouwens! Laat je student als manager naar een modellenbureau gaan. Seks met modellen is gegarandeerd. Het is niet zo moeilijk.

Editor: vertel me ook, laat hem klant worden en selecteer modellen voor video’s …

Lena S.: En dit is trouwens geen optie. Ik heb aan veel jongens uitgelegd hoe dit hele proces verloopt. Je komt naar de casting, je doet de test. Dan wordt deze cassette ergens heen gestuurd. Dat wil zeggen dat wij, handelend in advertenties, de klant niet zien. Sorry voor de vraag – met wie te slapen? Iedereen denkt dat we bij klanten slapen, maar ik zie de mijne nooit. Het zijn mythische wezens voor mij.

Tweede glas Martini Dry

Editor: Dus, een voorlopige samenvatting. Een man – geen stripper, geen student meer – rijdt met zijn niet-Zhiguli om het model te leren kennen. Waar? Waar je überhaupt naar moet zoeken?

Nadia: Bij shows, bij concerten, als een meisje zingt of danst. Ik werd gevolgd door een staf van fans die cadeaus, bloemen met notities en suggesties voor het avondeten brachten. Veel mensen zeggen dat ze het niet leuk vinden als er zulke fans zijn, maar dit is niet waar. Als je je correct gedraagt, er goed uitziet, kun je op deze manier een ontmoeting tot stand brengen. Het is niet nodig om slangen te planten.

Editor: wat voor soort slangen?

Nadia: Levend. In boeketten. Er waren precedenten. En achter de schermen hoef je je haar niet te pakken om je krul als aandenken af ​​te knippen.

Lena S.: En het lijkt me dat je modellen moet pakken waar ze er slechter uitzien. Het is duidelijk dat als ze spelden en een diamanten halsketting draagt, elke dwaas haar zal benaderen. Hoe slechter het eruit ziet, hoe gemakkelijker het is om elkaar te ontmoeten.

Editor: Wat is dit dan voor een plek? Sportschool?

Lena S.: Ik weet het niet … ik ga er persoonlijk naartoe om te studeren, niet om kennis te maken. Maar misschien een sportschool, ja.

Lena Z.: Ik denk dat de zee de beste is. Daar is de situatie gunstig. Ik heb zelf een vakantieroman gehad in Yalta. Ik stond op de open veranda van de karaokebar. Een jonge man kwam naar voren, hief zijn bril en vroeg: “Zullen we zingen?” Dit is hoe onze relatie begon. Hij stond op, keek naar me zingen, en toen begonnen we te communiceren.

Dasha: Trouwens, karaoke is over het algemeen een coole optie. Toch beschouwen de modellen zichzelf als actrices, meer dan de helft leert zingen of denkt dat ze het toch kunnen. Het lijkt me dat er altijd mooie meiden zijn in karaoke die … dit leuk vinden?

Editor: veins toekomstige triomf?

Nadia: Ja, ja! Karaoke is een geweldige plek. Als ze naar je toe komen en aanbieden om een ​​duet te zingen, is het moeilijk om te weigeren. En er is altijd communicatie.

Editor: Maar niet iedereen kan passen?

Nadia: Ja. Maar het uiterlijk is al zo alledaags! Misschien praten we er niet over? Wat verandert er als ik zeg dat ik van schone schoenen houd? Het lijkt mij dat iedereen dit weet, evenals het feit dat je op de eerste date altijd nodig hebt – altijd! – breng bloemen. En dan? Doet iedereen het? Nee. Iedereen probeert origineel te zijn en brengt niet.

Natasha: En sommige zijn zo geschikt, alsof je ze dankbaar zou moeten zijn voor het feit dat ze de moed hebben gevat.

Editor: hoe dan verder? Welke trucs werkten toen ze je probeerden te ontmoeten? Aan wie heb je je telefoon gegeven, niet aan de stomerij??

Natasha: Ik vind het geweldig als je kunt zien dat iemand zich zorgen maakt. Het is zo lief, zo boeiend.

Nastya: Nou, als ik me zorgen maak, wil ik echt weglopen om deze onzin niet te zien! Als iemand je een blaadje geeft met zijn nummer, beeft hij. Hier had ik een zaak. Een man in een restaurant vroeg de ober om onze rekening (mijn vriend en ik zaten). Ik dacht dat hij ervoor zou betalen, en ik heb me van tevoren ingespannen, want zo’n liefdadigheid is soms vervelend. En hij schreef er gewoon een gedicht over. Ik antwoordde hem, de correspondentie begon. Het is zelfs vreemd dat dit het einde was. Als hij zou vragen om de telefoon achter te laten, zou ik vertrekken.

Lena S.: En ik hou van mannen die gewoon dapper zijn. Dus hij komt naar voren en zegt: “Laten we samen gaan eten?” En hij ruikt lekker en hij ziet er goed uit – hoe kan je zoiets weigeren? Het is maar een avondeten. Als een man vies ruikt, hij gele tanden heeft, zal ik hem zeker weghalen. Nou, ik zei al: het moet goed verzorgd zijn. En tijdens het avondeten zal ik bedenken wat ik ermee moet doen. Wat zijn de vooruitzichten voor verdere relaties.

Lena: Over het algemeen hebben we niet-standaard zetten nodig. Het komt voor dat bloemen met een briefje op de motorkap van een auto worden achtergelaten. Ik gooi ze weg. Dit is niet ongebruikelijk, maar saai, vooral omdat sporen van stuifmeel vaak walgelijk blijven..

Nadia: En ik heb … ik heb zelfs een foto op mijn telefoon. Muddy, sorry. We zaten in een restaurant en een man van een of andere tafel stuurde me een cake en zijn telefoonnummer stond op de rand van het bord met chocoladeroom. Het is niet moeilijk, maar hoe leuk!

Derde en laatste glas

Editor: Oké, laten we zeggen dat onze held het telefoonnummer heeft gekregen van een model in een café, karaoke of sportschool. Waar zou hij haar op een date moeten vragen??

Marina: Oh, kan ik je dat vertellen? Dit gaat niet over mij, over een van mijn vrienden. Hier had ze een perfecte date! Haar foto’s zijn op één site geplaatst. Via bekenden van een vriendin vond iemand haar contacten en begon bijeenkomsten met haar te zoeken. Ze weigerde. Hij stond erop, verdween toen en begon zich anders te gedragen: hij nodigde haar uit voor een ontmoeting in elk land ter wereld waar ze maar wilde. Ze koos voor Parijs. Hij boekte daar een hotel voor haar, bestelde een auto naar het vliegveld, stuurde business class-kaartjes voor haar en een andere vriend van ons. Ze werden meegenomen op excursies en restaurants. Dus over een week verwachtte ze deze man te ontmoeten. Begrijp je? Ze wilde hem al zien, maar hij haar niet. Als gevolg hiervan kwam deze persoon nooit opdagen. Maar hij intrigeerde het meisje zozeer dat ze elke dag zat te wachten tot hij belde en besloot af te spreken. Dit hele epos duurde tien maanden. En toen ontmoetten ze elkaar al …

Dasha: Nou, natuurlijk. Ik wou dat ze elkaar niet hadden ontmoet! Met dergelijke bijlagen.

Lena S.: Het is natuurlijk schattig, maar de persoon is naar mijn mening een dwaas. Ik weet natuurlijk niet wat voor vriend er is, maar je kunt elk model goedkoper kopen. In elke club zijn er honderd.

Editor: Nou, jullie allemaal – koop, koop. Waar is romantiek? Waar is liefde?

Lena: Degenen die bang zijn om verliefd te worden, lopen meestal verliefd op. Sod’s Law.

Marina: Het gebeurt romantisch en zonder investeringen. Mijn vriend en ik liepen langs de Mussenheuvels, het was cool, we wikkelden ons samen in één deken. We liepen, keken ’s nachts Moskou, en veel mensen kwamen naar voren om kennis te maken. We spraken met niemand, want ze vroegen allemaal om zich op te warmen onder onze deken, zo’n tien mensen achter elkaar. En toen kwam er een jonge man naar voren en zei met een mooie zachte stem: ‘Ik zal niet om je deken vragen. Ik wil buiten vriezen en met je praten over deze geweldige avond. ” Mijn vriend en ik waren onder de indruk. We gaven hem allebei een telefoonnummer en ze ontmoetten later zelfs een vriend. Hij was dol op motorfietsen, reed erop. Leuke date. Vooral als het meisje dit nog niet eerder heeft geprobeerd.

Lena Z.: Ja, het is over het algemeen goed om iets nieuws aan te bieden. Ik herinner me dat ik in het weekend een paardrijtocht werd aangeboden. Het was interessant om te proberen. Wekt altijd respect op als iemand niet-stereotiep denkt.

Editor: Respect of Sex Drive?

Lena S.: En een van de andere volgt heel vaak. Met mannen, is het niet?

Editor: Wij … ja, we lijken een beetje anders te zijn. Hoewel als je goed drinkt …

Lena S.: Wat trouwens helemaal niet werkt, zijn pogingen om onopgemerkt dronken te worden. Wij vrouwen drinken niet zo veel, lichamelijk kunnen we niet drinken om wakker te worden en te denken: “Oh mijn God, met wie ik lieg!” De vrouw is altijd kieskeuriger.

Nadia: Ik weet het niet, ik zal het zeggen ter verdediging van alcohol. Ik had een verhaal met een vriend: het nieuwjaarsfeest veranderde in een drank, ze werd wakker naast een vreemde, en nu is het haar man.

Editor: Daarom zal onze samenvatting zijn. hoe? Wees geen strippers, drink op feestjes met modellen?

Dasha: Kom op, deze modellen! Normale mannen zouden met normale vrouwen moeten uitgaan. Studenten – met medestudenten bijvoorbeeld. En de modellen, vooral degenen die vanuit alle hoeken tegen zichzelf schreeuwen dat ze model zijn – ze zijn gewend aan een mooi leven, dat verre van het normale menselijke waardesysteem is. Je hebt zulke meisjes niet nodig. Ook als je veel geld hebt.

Lena S.: En over het algemeen is het niet langer in de mode om met modellen te slapen. Dit was de trend van de jaren negentig. En nu is het meer in de mode om helemaal geen seks te hebben..

Editor: Hoera! Op onze redactie doen ze het gewoon niet! Ik ga de jongens blij maken.