Potentieproblemen: hoe een partner helpen?

Helaas zijn de statistieken teleurstellend: volgens de WHO wordt na 21 jaar erectiestoornissen vastgesteld bij elke 10e man, en na 60 jaar is elke derde man helemaal niet in staat om geslachtsgemeenschap te hebben (Vertkin AL et al., 2003) , wat betekent dat je niet moet denken dat erectieproblemen zijn het lot van ouderen, jongeren zijn er ook vatbaar voor. Om de mannelijke kracht te herstellen is een integrale aanpak nodig, inclusief leefstijlcorrectie. In deze situatie is het de moeite waard om voor het optimale dieet te zorgen en het dieet aan te vullen met producten die al lang worden gebruikt om de potentie te vergroten. Dankzij de succesvolle combinatie van actieve stoffen, is het onder dergelijke producten de moeite waard om het voedingssupplement GOLDEN ROCK te benadrukken. Het bevat een extract van zeepaardjes, gewone ginsengwortel, kruidenzeugendistel, niertheebladeren en gekrulde zijde.

Het zeepaardje wordt veel gebruikt in de oosterse geneeskunde als algemeen tonicum, maar ook om erectiestoornissen te elimineren (Ho C. CK. Et al., 2011). Het ginsengwortelextract in het GOLDEN RIDGE-product is een NO-donor die een sleutelrol speelt bij de ontwikkeling van een erectie (Voshchula V.I. et al., 2012). Adaptogenen van planten en dieren, waaronder ginseng, hebben zichzelf bewezen als tonica voor het verzwakken van het libido en seksuele activiteit tegen de achtergrond van overwerk, hypotensie, asthenische aandoeningen (Kan I.Yu., Yagubov M.I., 2009). Aangenomen wordt dat het gebruik van ginseng een alternatieve methode kan zijn om erectiestoornissen te elimineren (Hong B. et al., 2002). Een meta-analyse van 7 gerandomiseerde klinische onderzoeken toonde aan dat het gebruik van ginsengwortel de erectiele functie verbetert (Dorofeev S.D. et al., 2012).

De actieve componenten van nierthee, die deel uitmaken van het GOUDEN PAARD, worden gekenmerkt door diuretische eigenschappen en worden gebruikt bij acute en chronische nieraandoeningen die gepaard gaan met oedeem, bij nierstenen (Nagaslaeva O.V. et al., 2014).

Opgemerkt moet worden dat positieve resultaten zijn verkregen met de studie van de actieve componenten van het GOLDEN RIDE-product in de loop van een aantal klinische onderzoeken..

GOLDEN RIDGE: verwijder complexen!