Potentieproblemen en zwakke erectie

Inhoud

Het is heel belangrijk dat alle mannen zo lang mogelijk rijk in bed blijven. Slechte ecologie, ongezonde voeding, constante stress op het werk, in het persoonlijke leven, alcoholmisbruik, roken – leiden er echter toe dat een afname van de potentie is waargenomen sinds de leeftijd van 25 jaar, of zelfs eerder. Daarom wordt het elk jaar steeds belangrijker om de redenen voor de verzwakking van de potentie te achterhalen..

Het is gemakkelijk om met een afname van de potentie om te gaan in gevallen waarin de problemen tijdelijk zijn en gepaard gaan met overwerk of stress. Als problemen van seksuele aard gedurende lange tijd (minstens een maand of twee) worden waargenomen, moet het achterhalen van de redenen voor een zwakke potentie bij een man en de behandeling plaatsvinden onder nauw toezicht van een uroloog / androloog. Allereerst zal de arts de redenen voor de schending van de erectiele functie bepalen en vervolgens een uitgebreide behandeling voorschrijven.

Verbetering van de erectie bij mannen is alleen mogelijk als de patiënt op tijd medische hulp zocht, geen zelfmedicatie gebruikte, geen “blauwe” pillen slikte die de erectie slechts tijdelijk verhogen. Het is belangrijk om te weten dat een verzwakte erectie geen op zichzelf staande ziekte is. Dit is een symptoom van een ander – serieuzer – probleem. De arts moet de redenen voor de afname van de potentie bepalen, een diagnose stellen en een behandeling voorschrijven.

Het netwerk van medische centra "ON Clinic" is gespecialiseerd in de effectieve en niet-chirurgische behandeling van mannelijke intieme ziekten en seksuele aandoeningen. Minimaal invasieve therapie zonder pijn en complicaties wordt uitgevoerd door ervaren en hooggekwalificeerde artsen.

Op het gebied van seksuele stoornissen is een nauwkeurige diagnose belangrijker dan waar dan ook. De oorzaken van schendingen kunnen immers zowel fysiologisch als psychologisch zijn. U kunt zich op deze pagina via het daarvoor bestemde formulier aanmelden voor een consult. Het is ook meteen mogelijk om de kosten van de diensten te verduidelijken via het formulier "Specificeer de prijs", waarin u uw probleem zo volledig mogelijk moet omschrijven. Onze adviseurs nemen zeker contact met u op.

Potentie en erectie

Erectieproblemen zijn een nogal acuut probleem in de moderne wereld, zoals blijkt uit talrijke gegevens. Volgens statistieken komen sommige potentieproblemen voor bij 40% van de mannen, terwijl in de helft van de gevallen de schending van de potentie niet van functionele, maar van organische aard is..

Hoewel er in de moderne wereld een groot aantal redenen is voor erectieproblemen, kunnen de meeste ervan worden opgelost en kunt u de erectie verbeteren. Als u een afname van de potentie vermoedt, dient u een androloog te raadplegen. Alleen een arts kan de oorzaak vinden die de schending van de potentie heeft veroorzaakt, een diagnose stellen en de behandelingskuur voorschrijven die u nodig heeft, gericht op het herstellen van de potentie.

Oorzaken van potentieproblemen, wat te doen

Een zwakke kracht is niets meer dan een weerspiegeling van de fysieke en mentale gezondheid van een man. Alle processen die in het lichaam plaatsvinden, worden weerspiegeld in mannelijke kracht: hormonale veranderingen, verminderde doorbloeding, storingen in het zenuwstelsel, psychologische problemen. Een verzwakking van de potentie kan om verschillende redenen optreden: ziekte, stress, problemen in relaties, enz. Potentieproblemen 25, 35, 45 jaar oud, tot op zekere hoogte, had elke man, tenminste meerdere keren in zijn leven. Een zwakke erectie kan worden veroorzaakt door vele redenen, die kunnen worden onderverdeeld in fysiologische, psychologische en externe factoren..

Fysiologische oorzaken

Er zijn een aantal ziekten die een directe invloed hebben op de erectie. Diabetes, ziekten van de prostaatklier, schade aan het ruggenmerg of de hersenen, schade aan de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor de opwindingsprocessen, verstoringen van de bloedstroom – dit is een onvolledige lijst van de meest voorkomende oorzaken van zwakke potentie..

Psychologische redenen

Stress, langdurige nerveuze spanning, psychologische onverenigbaarheid van partners zijn ook een veel voorkomende oorzaak van een afname van de erectie. Als een slechte erectie bij mannen wordt veroorzaakt door psychologische redenen, moet bij de behandeling de nadruk worden gelegd op de mentale toestand van de man. Stress kan de belangrijkste reden zijn voor een gebrek aan erectie..

Externe factoren

Overmatig alcoholgebruik, roken, drugs. Slechte voeding. Algemene toestand van het milieu.

Velen zijn geïnteresseerd in de vraag: hebben aambeien invloed op de potentie? Aambeien en potentie hebben niets met elkaar te maken. Het feit dat aambeien een effect hebben op het verminderen van de potentie, is slechts een mythe. Mannelijke potentieproblemen kunnen optreden, ongeacht of er aambeien zijn of niet. Het probleem met potentie op 35-jarige leeftijd kan de eerste keer zijn dat je jezelf op je 60ste meldt. Vergeet daarom preventie en een gezonde levensstijl niet.

Hoe is de potentiebehandeling?

Als de problemen worden veroorzaakt door fysiologische afwijkingen, zal de arts uitgebreide herstelafspraken maken. Pathologieën die leidden tot een verzwakking van de erectie worden met medicatie verwijderd. Als de reden slechte voeding, overgewicht, onjuiste levensstijl is, moet een man allereerst nadenken over het veranderen van zijn gewoonten. Bovendien kunnen goede rust met kwaliteitsvoedsel en regelmatige wandelingen in de frisse lucht uw gezondheid ten goede veranderen. Als de oorzaak van de overtreding in strijd is met de bloedcirculatie, zal fysiotherapie helpen om de seksuele functie snel te herstellen. Dus de toename van de mannelijke potentie moet worden uitgevoerd onder strikt toezicht van een arts..