Line of fire: 3 regels voor onvergetelijke seks

Inhoud

Wat zal helpen om verlangens te raden en maximaal plezier te krijgen

Sex Tips is een van de meest populaire genres voor zowel vrouwen als mannen. “Een beweging die hem (haar) gek maakt”, “69 tips voor orale seks”, “Sekstrucs die u niet kent” zijn een belangrijk assortiment inhoud dat voldoet aan een aanhoudende interesse in intieme onderwerpen.

Ik weet niets over jou, maar ik geloof niet dat het geheim van goede seks verborgen is in de theorie die uiteengezet is door een subjectieve expert. Allereerst omdat alles heel individueel is en afhangt van met wie je ging oefenen. Als een man bijvoorbeeld met staven wordt geslagen, kan ik geen goede partner voor hem worden, hoe hard we ook proberen. En ook omdat seks heel weinig te maken heeft met het veroveren van de Olympische linies of wedstrijden voor de Nobelprijs – gelukkig is het vrijen, zelfs in de moderne wereld, niet beperkt tot grenzen, records en prestaties.

Desalniettemin getuigt de vraag naar seksadvies van de wens van een miljoenenpubliek om een ​​intieme Oscar te krijgen, vooral in de nominaties voor ontspanning en virtuositeit. En hoe kun je anders ervaring opdoen, en niet kwantitatief, maar kwalitatief, als dit een heel gebied achter de schermen is, waarover het gebruikelijk is om in hints te spreken? Dit is natuurlijk precies waarom partners geen haast hebben om elkaar te vertellen wat ze leuk vinden of wat ze zouden willen proberen – niemand wil eruit zien als een dilettant..

SEX RULE # 1: KWALITEIT KOMT MET ERVARING

Seks wordt beter met oefening die niet kan worden vervangen door cognitieve informatie. Bestudeer geen erotische tips in tijdschriften en sociale netwerken, maar met wie je dit doet – seksuele competentie gaat gepaard met het begrijpen van persoonlijke en fysieke kenmerken. Degenen die van nature polygaam zijn, zullen het duidelijk moeilijker hebben – simpelweg omdat elke partner zijn eigen ideeën over schoonheid heeft..

SEKSREGEL # 2: LUISTER NAAR JE PARTNER

Onderzoek bevestigt dat wederzijds begrip de drijvende kracht is achter seksuele bevrediging. Als je je serieus zorgen maakt over hoe je beter kunt worden in seks, moet je een simpele vaardigheid leren: luisteren naar je partner. Elementaire anatomische kennis kan natuurlijk ook geen kwaad..

Volgens een studie die het afgelopen jaar in de American Sociological Review is gepubliceerd, schiet het niveau van seksplezier en het aantal orgasmes van vrouwen omhoog tussen de eerste date en de daaropvolgende dates. De hoofdauteur van de studie, socioloog Elizabeth Armstrong van de Universiteit van Michigan, benadrukt dat “het leren van partners een rol speelt, zelfs als er geen langdurige gehechtheid is”. In enquêtes en interviews benadrukten de meeste respondenten de onhandigheid van eerste seks en het belang van het leren kennen van elkaars lichaam..

Seksuele relaties worden, net als alle andere, gereduceerd tot communicatie, en tijdens het uitwisselen van ervaringen is het raadzaam om je zo duidelijk mogelijk uit te drukken. Vertrouw niet op tekens of allegorieën die dubbelzinnig kunnen worden waargenomen. Uw partner heeft het recht om niet te weten wat u bedoelt met codewoorden en gebaren. Wees specifiek. Als je houdt van wat er gebeurt, zeg dan botweg: ‘Ik vind het leuk’, zo niet, leg dan uit wat het is, maar op een zachte toon, zonder kritiek of spot. Hoewel het erg belangrijk is om te praten over wat u plezier geeft, volgt u een redelijke reeks onthullingen. Als je extase verre van perfect is totdat je met touwen vastgebonden bent, zou je dit niet op je eerste nacht van liefde moeten aankondigen. Het wordt aanbevolen om met iets gebruikelijkers te beginnen om eerst vertrouwen op te bouwen..

SEKSREGEL # 3: ONTDEK ELKAAR

Als het bovenstaande te gewaagd voor je klinkt, probeer dan Sensate Focus, een delicate belichtingstherapie-techniek die is ontwikkeld door de vooraanstaande menselijke seksualiteitsonderzoekers William Masters en Virginia Johnson (die overigens te zien zijn in de uitstekende Masters of Sex-serie)..

Het idee is om je partner aan te raken voor je eigen plezier, waarbij je voorzichtig en gevoelig reageert op je gevoelens. Op aandringen van seksuologen begint het proces met het kussen of aanraken van een deel van het lichaam, met uitzondering van de borst of de geslachtsdelen (onthoud dat het erom gaat dat jij, niet je partner, plezier krijgt), en duurt vier tot vier uur. zes weken in vier fasen, waarin u om de beurt “aanraken” en “aangeraakt worden” (toucher en ontvanger in het Engels). Het doel van de oefeningen is om echte intimiteit op te bouwen en niet langer verlegen te zijn over ware verlangens. Wat je volgens Masters en Johnson helpt om beter te worden in seks. En ook in relaties.