Hoe de slechtste date ooit hebben?

Deze verraderlijke personen zijn nauwelijks in uw leven gekomen en streven ernaar om een ​​staande lamp op een opvallende plaats te plaatsen of een tandenborstel in uw badkamer te vergeten, zodat ze later bellen en vragen om hun eigendom te bezoeken..

Een ander scenario is bekend.

Om dergelijke neigingen voor eens en voor altijd van een vrouw uit te sluiten, moet u haar duidelijk laten begrijpen dat een potentieel bestaan ​​met u niet alleen een nachtmerrie zal zijn. Het zal monsterlijk zijn! In principe is hiervoor een enkele datum voldoende..

In het restaurant

Kies een chique restaurant. Laat u niet verwarren door onkosten – u verspilt geen geld voor niets. Zodra u het menu in handen heeft, kunt u beginnen met het tonen van fantastische vrijgevigheid. Klaag eerst over de hoge kosten.

Uiteraard moet u in aanwezigheid van de ober en zo luid mogelijk klagen over de hoge kosten, zodat alle andere bezoekers van het etablissement u kunnen horen. Als je dame rood wordt als een kreeftenschelp en wanhopig zachtjes onder de tafel probeert te glijden, spreek haar dan met honingzoete stem toe: “Schat, mag ik bestellen?” Ze zal niet weigeren!

Nadat u kalfsmedaillons en een fles bordeaux, haar bietenkoteletten en groene thee heeft besteld, informeert u leerzaam dat u vanaf nu serieus voor haar gezondheid gaat zorgen. Tevreden, kijkend hoe ze verlangend geraspte bieten in een bord plukt, geeft ze haar een lezing over de ongelukkige gevolgen van kankerverwekkende stoffen, cholesterol en andere schadelijke stoffen in gebakken vlees..

Bachelor’s hol

De woning van een persoon kan veel vertellen over de eigenaar. Om een ​​beeld te maken van een sloven en een slob voor een meisje, is het voldoende om een ​​week lang niet op te ruimen. Het is echter veel aangenamer om uw kleine gezellige appartement te versieren ter ere van het bezoek van de dame zelf. Vergeet de onmisbare details van het vrijgezelleninterieur niet, zoals lege flessen rond de tafel, condooms in de asbak en sokken in de broodtrommel. Het belangrijkste is om allerlei vreemde voorwerpen te verspreiden, laat je vriend zien dat hier een buitengewoon persoon woont!

Overdrijf het niet! Je loopt het risico precies het tegenovergestelde effect te bereiken: ze kan medelijden met je hebben en ze zal zich haasten om al deze rotzooi onmiddellijk op te ruimen. En gezamenlijke reiniging, zoals u weet, brengt samen.

Addams familie

Het feit dat uw kleine woonruimte met u wordt gedeeld door talloze familieleden, die u meestal vreselijk irriteren en u vreselijk woedend maken, kan in ons geval als echt geweldig geluk worden beschouwd. Probeer gewoon het moment te kiezen waarop de familie als geheel in het huis bijeenkomt, inclusief een grootvader, een veteraan uit de burgeroorlog, een skinhead-neef die in waanzin verviel, een spaniel en een paar verre familieleden uit de provincie met hun overtollige nakomelingen ..

Zorg ervoor dat iedereen in het appartement, ook de dove grootvader, weet dat ze van plan zijn te trouwen en een gezinsleven te hebben in een tv-kamer. Dit zal je een fatsoenlijk welkom bezorgen. Stel om te beginnen een gast voor aan elk gezinslid afzonderlijk – de gedachte dat deze schurk aanspraak maakt op hun woonruimte, zal ongetwijfeld de mening van uw huishouden de juiste expressiviteit geven..

Toon dapperheid!

Bied haar iets te drinken aan om de gemoedsrust van het meisje te herstellen. Bijvoorbeeld de exquise 5 witte cocktail. Recept: 50 g wodka, 50 g tequila, 50 g witte rum, 50 g gin, 50 g Cointreau. Het belangrijkste is om niet zelf te drinken, zodat je later niet als derde wakker wordt in het bed van familieleden uit de provincie. Als aperitief bied je galant koolsoep aan, persoonlijk gekookt door je tante volgens een origineel Russisch recept met toevoeging van haringpasta, waarvan de heerlijke geur in elke hoek van je appartement voelbaar is. Na de prelude kun je direct naar de casus..

Moment van de waarheid

Sommige vrouwen kunnen mannen alles vergeven voor het juiste geslacht. Of bijna alles. Daarom is je vriendin er nog steeds. Of misschien hoopt ze echt druk uit te oefenen op uw familieleden.?
Om te voorkomen dat haar verraderlijke huwelijksplannen werkelijkheid worden, moet u al uw wil in een vuist bundelen en haar laten zien waartoe u in bed in staat bent. Het gemakkelijkste is natuurlijk om te laten zien dat ze nergens toe in staat zijn. Maar hier, net als bij een vrijgezellenhol, kan ze per ongeluk medelijden met je hebben. En dan zit grootvader zonder tv, en jij – zonder bijeenkomsten in een mannelijk gezelschap en de mogelijkheid om je geld naar eigen goeddunken uit te geven.

Dus begin je voor te doen als een fervent minnaar. Laat haar zien wat echte Afrikaanse passie is. Luidruchtig ademend, glinsterend met je ogen en knik in je tanden, trek je kleren uit. Blijf in sokken en benader je partner dapper, die nog steeds met volle munitie stoomt.

Je passie is zo groot en doordringend dat je geen tijd kunt verspillen aan het losknopen van al die haken en knoppen. Scheur daarom – met klauwen en tanden. Laat zijde barsten en kant barsten!

Een win-win-truc. Zelfs als ze heftig opgewonden raakt door de gedachte aan een naakte man in sokken, zal de gedachte aan hoeveel ze heeft betaald voor de toiletspullen die je hebt geruïneerd haar de minste kans ontnemen om plezier te beleven in je gezelschap..

Negeer haar zielige pogingen om eigendommen te beschermen en zet uw zaken door..
Zodat er geen tekort is aan entourage, bijt haar pijnlijk op een gevoelige plek. De hartverscheurende vrouwelijke schreeuw zal ongetwijfeld de aandacht trekken van alle bewoners van het appartement..

Het moment waarop de deur met een klap opengaat en je hele familie, trillend van nieuwsgierigheid, op de drempel verschijnt, geleid door een dove, maar zeker niet blinde grootvader, kan als het moment van de waarheid worden beschouwd. Als je vriendin niet meteen weggaat in wat haar moeder heeft gebaard naar zo’n gastvrij huis, de omgeving aankondigend met snikken en vloeken, dan heb je een exemplaar met duidelijke masochistische neigingen.

Controle schot

Breng haar dan naar huis. Onderweg zal uw zeker niet nieuwe auto waarschijnlijk een paar keer afslaan en u zult uw metgezel vragen het passagierscompartiment te verlaten om het voertuig te helpen met ten minste één menselijke kracht. Op het moment dat de deur achter haar dichtslaat, kun je met een gevoel van diepe voldoening ademen. Je zult deze dame nooit meer zien.

Gebaseerd op materialen "Hij en zij"

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!