Een speciaal soort meiden die bloemen willen geven

Hoe kan een man een meisje niet begroeten met bloemen? Het leek me altijd dat dit in relatie tot ons, de schone seks, als vanzelfsprekend moest worden beschouwd.

En niet alleen als het een verjaardag is, een eerste date, een ontslag uit een ziekenhuis of een wachtkamer op de luchthaven. Je kunt zonder snoep, champagne en onze geliefde glimmende dingen van Swarovski, maar zonder bloemen.

Nadat ik met mijn vrienden had gesproken en erachter kwam dat zo’n situatie niet ongewoon is, dacht ik. Misschien is er een speciaal soort meisjes die bloemen krijgen? Of misschien is dit het type meisje dat jongens aantrekt die graag bloemen geven? Misschien houden sommige jongens ervan om bloemen te geven en anderen niet? Wat is de reden voor zo’n afkeer, en waarom komen de laatste over net als ik? Er zijn veel vragen. Laten we proberen het antwoord te vinden! Ik eindigde met drie categorieën meisjes en evenveel jongens. Wie zijn zij?

1. Delicaat en kwetsbaar als bloemen

Er is een speciaal soort meisjes, zegt mijn vriend Roman, die bloemen wil geven. Ze zijn erg delicaat, vrouwelijk, kwetsbaar, je wilt ze altijd beschermen. Ze zien er zelf uit als kleine bloeiwijzen, omdat,
als je ernaar kijkt, herinner je je onwillekeurig en geef je ze. "Deze meiden zijn speciaal voor mij. Ze zijn erg weerloos en kwetsbaar, je wilt ze beschermen, complimenteren, oppassen en alsjeblieft. De ervaring leert dat ze om de een of andere reden bloemen, snoep en knuffels willen geven. Ze zullen vooral blij zijn met het eerste geschenk.", – zegt Roman. En trouwens, dit is wat interessant is: net als degene die Roman beschreef, hoef je geen superreusachtige boeketten te geven die in een ton papier zijn gewikkeld, duur en opvallend. Ze geven de voorkeur aan eenvoudige composities die even zachtaardig zijn als zijzelf. Het belangrijkste is de aandacht voor hun persoon..

Met hen kun je niet zonder bloemen leven

Ik kan me geen enkele keer herinneren dat Marina geen bloemen ontving. Van welke afspraak of date dan ook, ze zou zeker terugkomen met een boeket. Ik kon dit fenomeen niet alleen verklaren, dus ik vroeg haar hoe het op zo’n wonderbaarlijke manier gebeurt.. "Ik weet het niet, maar ik kan me niet eens voorstellen dat een man me geen bloemen geeft. Het lijkt mij dat dit gebaar volkomen duidelijk moet zijn, en je kunt niet eens bedenken of ze je bloemen zullen geven of niet. U kunt uzelf deze vraag niet stellen. Omdat het vanzelfsprekend is!" – zij denkt. Volgens haar hebben mannen het gevoel dat zij de persoon is die niet zonder bloemen kan worden ontmoet. Daarom brengen ze altijd boeketten mee. Waarom – ze vond het moeilijk om te antwoorden. Misschien alleen "bloemen" de uitstraling van het meisje duwt de sterkere seks tot dergelijke prestaties?!

3. Meisjes zijn niet voor bloemen

"Ik ben een meisje "niet voor bloemen"", – mijn vriendin Jeanne zucht van verdriet. "Nee, ze gaven me bloemen. Verplichte boeketten voor verjaardagen, op school, collega’s op het werk, familieleden. Geen enkele vriend van mij is echter ooit op een date geweest met bloemen, heeft ze zomaar gedoneerd, omdat hij mij een plezier wilde doen. Ja, ik werk voor een groot bedrijf. Ja, ik ben een praktisch en redelijk persoon, ik hou van rationalisme en pragmatisme. Maar dit betekent niet dat ik niet blij zal zijn met een bos bloemen. Waarom beschouwt mijn geliefde het in de volgorde van dingen om me gewoon een jaarabonnement op een fitnesscentrum of een nieuw super duur horloge te geven (mijn passie!), Maar denkt hij in principe niet aan bloemen? Omdat het goedkoop is? Ja, nu kunnen ze

maak een boeket. ". Wat Zhanna niet deed om het boeket te krijgen: ze knipperde uitnodigend met haar ogen toen de bloemen het restaurant binnen werden gebracht; verscheen bij andermans boeketten; sprak over hoe geweldig het was; zelfs bij hem heb ik ze zelf gekocht. Niets hielp! Ze besloot in het reine te komen met het feit dat ze een meisje is "niet voor bloemen".

1. Bloemen zijn de weg naar het hart van elke vrouw

Niet alle mannen herinneren zich deze waarheid. Degenen die het adopteerden, waren echter zeer succesvol in de tactiek om de VS te veroveren. Maxim is zo’n strateeg. "Als kind vertelde mijn moeder me eens een wijs ding: als je het hart van een meisje wilt winnen, geef haar dan bloemen. Ik ben 27 en dit postulaat heeft me nooit in de steek gelaten. Wil je kennismaken of de aandacht op jezelf vestigen, geef dan als het ware een klein boeket. Als je wilt laten zien hoe dierbaar een meisje voor je is, beknibbel dan niet op een groot en duur boeket. Meisjes kennen altijd de waarde van bloemen, dus ze zullen je gebaar met alle middelen waarderen, – Maxim deelt zijn levenservaring. – Geen enkel meisje heeft me nog geweigerd. Dit komt omdat bloemen mijn visitekaartje waren. Misschien zult u zeggen dat ik aan het rekenen ben. Verre van dat, ik hou er gewoon van om vrouwen te plezieren. Welnu, en verzamel tegelijkertijd bonussen in uw zak".

2. Alleen op feestdagen

De Sovjetmaatschappij met bloementradities legde het gebrek aan motivatie op om ze zomaar aan elke generatie mannen te geven. Anjers voor Dag van de Overwinning, rozen voor verjaardagen, gladiolen voor 1 september en uitwerpselen voor begrafenissen – de keuze is nogal schaars. Mannen geven bloemen omdat het zo hoort. Want zonder dit is het simpelweg onmogelijk. Dit maakt deel uit van een ritueel genaamd "leven in een primeur". Mijn vriend Nikolay suggereert dat de vakantie bloemen omvat, evenals een fles champagne, cake of ballonnen.. "Op weekdagen vergeet je bloemen. De noodzaak om ze te kopen komt alleen naar voren tijdens vakanties, aangezien je hiermee bent geboren, kun je gewoon niet anders doen ”, zegt hij. – Natuurlijk zijn er uitzonderlijke omstandigheden waarbij de reden er niet toe doet. Bijvoorbeeld verliefd worden. Dan kun je dingen doen zoals zomaar bloemen geven. Nou, de rest. Dit is mij niet overkomen".

3. Wat hebben ze nodig (kleuren)?!

Misschien, hoe beledigend het ook is om dit te zeggen, is dit de meest voorkomende vraag die mijn mannelijke kennissen mij stelden. Inderdaad, wat hebben ze nodig, kleuren? Beter als ze in de velden groeien, zodat het oog blij is (zelfs ondanks mijn verbazing, want ze zijn al geplukt en op de markt verkocht). Waarom geld verspillen, ze zullen hoe dan ook verwelken. Laten we schoenen of lippenstift voor je halen. Heb je geprobeerd ze te kweken? De laatste vraag vereist doorgaans een speciale opmerking! Hoe het ook zij, ze gaan hun stereotypen niet veranderen en bloemen geven. Hoewel het niet kan worden ontkend dat deze pragmatici en realisten misschien sommigen van ons zullen aanspreken. De rest zal moeten proberen hen opnieuw op te voeden. Wie durft dit lange en doornige pad te bewandelen?

Naar de vraag "Van wie de bloemen", let trouwens op: "Van een geheime aanbidder". Tenzij je vriend erg jaloers is. De ervaring leert dat het voor velen werkt. In de hoop beter te zijn dan een geheime bewonderaar, worden mannen oplettend en dapperder. Ze geven bloemen, nodigen uit voor de bioscoop, over het algemeen blijven ze op de hoogte. Toegegeven, niemand kan de timing van de reactie voorspellen. Wat te doen? Kan.

Oproep: Mannen, geef ons bloemen! Met of zonder, op vakantie en zomaar! Kleine en grote boeketten, een kamille of een armvol Hollandse rozen. Inderdaad, om een ​​volkomen onverklaarbare reden heeft niets anders dan bloemen zo’n sterk effect op ons. Zelfs een sabeljas wordt mooier als je er een boeket aan serveert. Begrijp dat de reden voor ons niet belangrijk is, maar uw aandacht is wel belangrijk en noodzakelijk! Iedereen, zonder uitzondering! Op elke leeftijd, op elk moment van het jaar!

P. S. Nadat ik had gezegd dat de bloemen die ik echt nodig had, begonnen ze te verschijnen. Toegegeven, deze traditie moet worden gehandhaafd, omdat mannen dit naar hun mening kleine en onbeduidende teken van aandacht soms gewoon vergeten. De meesten van hen zijn helaas onverschillig voor bloemen zelf. Als het andersom was geweest, zouden we waarschijnlijk niet deze hele Koude Oorlog hoeven te voeren om het recht te hebben om begiftigd te worden met een aangenaam ruikend levend klein ding..

Eens kijken wat we hebben? Om een ​​boeket bloemen te krijgen, moet je zachtaardig en vrouwelijk zijn, of gewoon iemand ontmoeten die graag bloemen geeft. De eerste garandeert geen 100% succes, de tweede – 100% oprechtheid. De zekerste manier om het boeket te krijgen dat u altijd al wilde hebben, is door het aan uzelf te geven of door uw vriend (in) naar de bloemenmarkt te brengen. Het is beter om met een boeket naar hem toe te komen en hem lange tijd te bewonderen.