De twintig meest schadelijke voedingsmiddelen en gewoonten voor een erectie

Inhoud

Veel gewone voedingsmiddelen die we elke dag eten, kunnen een zeer negatief effect hebben op de potentie en het seksuele libido. De reden is vaak simpel: een grote hoeveelheid verschillende “chemie” in bijna elk voedingsproduct.

Slechte gewoonten hebben in de eerste plaats ook een negatieve invloed op de kwaliteit van een erectie. Roken verstoort bijvoorbeeld het werk van bloedvaten, inclusief de bloedvaten van de penis. En bier verlaagt volgens sommige experts de productie van mannelijke hormonen..

Hoe de potentie te vergroten

Krachttraining is een van de gemakkelijkste manieren om testosteron en andere mannelijke geslachtshormonen te verhogen. Bovendien zal een gespierd en atletisch figuur uw sexappeal aanzienlijk versterken..

Het goede nieuws is dat het dieet dat nodig is voor spiergroei een positief effect heeft op hormonale niveaus en uiteindelijk leidt tot een verhoogd libido..

Gezonde erectie

Voor veel mannen is gezondheid in de eerste plaats een gezonde potentie. Helaas is het niet zo moeilijk om haar te verliezen, vooral als je de simpele dingen verwaarloost. 20 voedingsmiddelen die schadelijk zijn voor de potentie, moeten worden vermeden.

 1. Commercieel geproduceerd rundvlees, kip en varkensvlees bevatten aanzienlijke hoeveelheden hormonen die aan dierlijk voedsel worden toegevoegd om gewichtstoename te versnellen. Wanneer een grote hoeveelheid van dergelijk vlees wordt geconsumeerd, verandert de hormonale achtergrond..
 2. De meest gesofisticeerde slag voor mannelijke kracht is bier. Naast alcohol bevat het fyto-oestrogenen – vrouwelijke geslachtshormonen. De bierbuik van een man is een indicator van het ontstaan ​​van obesitas bij vrouwen.
 3. Zelfs de zwakste drug, marihuana, verlaagt de testosteronniveaus in het bloed dramatisch en verstoort de gecoördineerde afgifte van hormonen. Bovendien beschadigt marihuana chromosomen, waardoor genetische mutaties worden veroorzaakt..
 4. Meestal treedt erectiestoornis op na het nemen van antidepressiva. Bij langdurig gebruik kunnen deze medicijnen veranderingen in de motorische centra van de hersenen veroorzaken en tot de ontwikkeling van parkinsonisme leiden..
 5. Het belangrijkste pathologische effect van nicotine is aanhoudende spasmen (d.w.z. vernauwing) van bloedvaten van klein kaliber, inclusief bloedvaten die de penis van bloed voorzien. Bovendien ontwikkelt roken atherosclerose, wat leidt tot blokkering van bloedvaten..
 6. Transgene vetten die in junkfood, margarine en zelfs ijs worden aangetroffen, veroorzaken genmutaties en hormonale veranderingen. Het belangrijkste is dat ze de productie van testosteron verlagen..
 7. Onderzoek toont aan dat van de 200 meest voorkomende medicijnen er 16 impotentie kunnen veroorzaken. De lijst bevatte medicijnen die worden gebruikt voor hypertensie, krampstillers, kalmerende middelen, slaappillen en remedies voor maagzweren.
 8. Cafeïne vernietigt vrij testosteron, wat uiteindelijk de vrouwelijke hormoonspiegels verhoogt. Aan de andere kant gaat cafeïne niet zo lang mee en wordt het snel uit het lichaam geëlimineerd..
 9. De belangrijkste reden voor de schending van de kwaliteit van erecties tegen de achtergrond van alcoholgebruik is een schending van de leverfunctie en als gevolg daarvan een schending van de uitwisseling van mannelijke hormonen, waarvan de normale seksuele functie afhangt.
 10. Het lichaam maakt tijdens de slaap testosteron, groeihormoon en andere essentiële hormonen aan. Dienovereenkomstig heeft het tekort een negatief effect op zowel de immuniteit als het behoud van mannelijke kracht..
 11. Gebakken en gebakken goederen bevatten verschillende voedingsmiddelen die de testosteronniveaus verlagen: zuren, gist en suiker. Aan de andere kant geldt dit niet voor zwart en gistvrij witbrood..
 12. Het lichaam neemt een hoge concentratie anabole steroïden in het bloed op voor een verhoogd testosterongehalte. Als gevolg hiervan wordt de productie van de eigen mannelijke geslachtshormonen geremd en worden de testikels die werkloos blijven, kleiner..
 13. Talrijke onderzoeken leveren overtuigend bewijs dat degenen die aan het zadel vastzitten en ijverig trappen, de bloedvaten naar de penis hebben dichtgeknepen en de bloedtoevoer naar de bekkenorganen hebben verstoord..
 14. Enerzijds heeft het lichaam cholesterol nodig om testosteron aan te maken, anderzijds leidt een teveel ervan tot verstopping van bloedvaten. Inclusief de vaten van de penis, die de erectie aanzienlijk schaden.
 15. Worst en verschillende soorten gerookt vlees bevatten vloeibare rook. Bij inname veroorzaakt het giftige schade aan de weefsels van de testikels – de klieren die 95% van het testosteron in het lichaam produceren.
 16. Een hoge bloedsuikerspiegel is een van de belangrijkste risicofactoren voor impotentie. Glucosemoleculen remmen het werk van zenuwuiteinden, wat een negatieve invloed heeft op de erectie. Een veilige dosis suiker – niet meer dan 50 g per dag.
 17. Natuurlijke vette melk bevat natuurlijk oestrogeen van runderen. Daarom is melk in grote hoeveelheden goed voor kinderen en vrouwen, en niet voor mannen. Ook hier speelt kwantiteit de hoofdrol. Tot een liter melk per dag is veilig.
 18. Experimenteel is bewezen dat een verhoogd natriumgehalte de productie van testosteron vermindert. Zout is van nature nodig om de waterbalans in het lichaam te reguleren. Maar alles heeft een maat nodig. Het is niet het zout dat schadelijk is, maar het teveel ervan.
 19. Bij obesitas wordt de hormonale balans sterk verstoord, neemt de testosteronproductie af en stijgt het glucosegehalte in het bloed. Secundaire geslachtskenmerken worden minder uitgesproken, erectieproblemen treden op.
 20. Soja bevat fyto-oestrogenen – plantaardige analogen van het vrouwelijke geslachtshormoon. In kleine hoeveelheden is het onschadelijk, maar het is niet geschikt als volledige vleesvervanger, omdat de productie van mannelijke geslachtshormonen wordt geremd..