De nacht van liefde begint met het avondeten

Het is geen geheim dat bepaalde kruiden, groenten, dranken en vleesgerechten de romantische stemming van mannen versterken. In verschillende eeuwen is de set van deze producten veranderd, tot op de dag van vandaag is informatie over hete kruiden, biefstuk met bloed, droge wijnen, evenals het wonderbaarlijke effect van asperges, noten, honing, peterselie en selderij bereikt. Deze stoffen die de zin in seks stimuleren, worden afrodisiaca genoemd ter ere van de Griekse godin van de liefde Aphrodite. Ze werd beschouwd als de meest bekwame verleider, niet alleen onder de mensen, maar ook onder de godinnen..

De beroemdste meesters op het gebied van gerechten die de vaardigheden van mannen vergroten, waren natuurlijk de oude Chinezen en Egyptenaren. Ze aten de geslachtsdelen van verschillende dieren, bijvoorbeeld stierentestikels, rauwe passerine-eieren en dronken slangenbloed. Bovendien behoorden eventuele hoorns tot afrodisiaca, waardoor in sommige gebieden een massale uitroeiing van vee werd uitgevoerd. Van hieruit ontspringt trouwens de perceptie van hoorns als een symbool van verraad. De klassieke Indiase wetenschap Ayurveda noemt de amandelnoot een van de krachtigste afrodisiaca. Ayurveda omvat ook bananen, kokosnoten, walnoten, dadels en mango’s. De Azteken gaven de voorkeur aan cacao- en muntinfusie boven alle andere afrodisiaca. Gaius Julius Caesar beschouwde in boter gebakken eieren (onze traditionele ochtendroerei!) Als het meest mannelijke versterkende gerecht. Giacomo Casanova, de beroemdste damesman aller tijden en volken, is het met hem eens..

In Europa wordt voedsel veelvuldig en met plezier gebruikt als afrodisiacum. Chocolade en zeevruchten, cacao en eidooiers, munt, brandnetel, zaden en roggebrood. De Zonnekoning Lodewijk XIV leed zelf, zoals u weet, aan seksuele impotentie, ondersteunde zijn afnemende liefdesdrift met artisjokken en avocado’s. Wat betreft het schone geslacht, de favoriet van Lodewijk XV, Madame de Pompadour, maakte er een regel van om elke ochtend een kop warme chocolademelk met selderij te drinken, die ze vervolgens at met een salade van knolselderij, appels en walnoten. Napoleon versterkte zijn mannelijke kracht met oesters, en voor Henry IV maakten ze ’s avonds een cocktail van 50 g cognac en eigeel. Elke natie heeft iets van zichzelf toegevoegd aan de collectie erotisch voedsel, en dat is niet altijd veilig.

Een van de meest effectieve afrodisiaca in Europa werd bijvoorbeeld beschouwd als de “Spaanse vlieg”. Haar lichaam en vleugels bevatten cantharidine, dat de bloedvaten in de liesstreek verstopt, wat bijgevolg aanhoudende erecties bij mannen en zwelling van de geslachtsdelen bij vrouwen veroorzaakt. De beruchte markies de Sade organiseerde graag high-society entertainment in zijn huis, waarbij hij stiekem verschillende afrodisiaca op nietsvermoedende gasten strooide, in het bijzonder de “spaanse vlieg”, waardoor het entertainment vlot overvloeide in ongebreidelde orgieën. Het veelvuldige gebruik van de “shpansky-vlieg” droeg echter bij tot de ontwikkeling van priapisme bij mannen en permanente zwelling van de geslachtsorganen bij vrouwen. Daarom is het nu heel, heel moeilijk om een ​​”Spaanse vlieg” te kopen. En is het echt nodig, als de natuur ons al royaal heeft begiftigd met veilige afrodisiaca voor elke smaak??

Waarom gedragen ze zich zo?

Het werkingsmechanisme van de “Spaanse vlieg” is nu duidelijk, maar waarom worden sommige alledaagse groene uien ook tot de afrodisiaca gerekend? Het feit is dat het stimulerende effect van een bepaald product afhankelijk is van de stoffen die het bevat. Vitamine A kan bijvoorbeeld helpen de spermaproductie te verhogen. Bovendien is het ook nodig voor de synthese van mannelijke en vrouwelijke geslachtshormonen..

Grote hoeveelheden vitamine A worden aangetroffen in eieren, paprika’s en groene uien. Het mannelijke geslachtshormoon testosteron is sterk afhankelijk van de concentratie van vitamines B. in het lichaam van een man Overigens vergroten slechte gewoonten onze behoefte aan vitamines van deze groep. Bij alcoholverslaafden neigt het gehalte aan vitamine B6 in het lichaam naar nul, dus wordt dergelijke mensen geadviseerd om de hoeveelheid bananen die ze in hun dieet eten te verhogen. Ja, bananen zijn ook afrodisiaca omdat ze veel vitamine B6 bevatten, en helemaal niet omdat ze zo’n obscene vorm hebben. Naast bananen worden B-vitamines aangetroffen in vlees, lever, nieren, eieren, melk, boter.

Vitamine E heeft direct invloed op de werking van de geslachtsorganen, en je hoeft er niet ver naar te zoeken: het zit in zonnebloempitten, noten, zemelen, sojabonen. Vitamine C is verantwoordelijk voor het genieten van intieme romantische relaties. En vitamine C, zoals iedereen weet, is natuurlijk citrusvruchten. Trouwens, rokers zouden dagelijks 25 mg van deze vitamine meer moeten consumeren dan niet-rokers..

Onder de sporenelementen kan men niet anders dan fosfor noemen, waarvan de concentratie in het mannelijk lichaam afhankelijk is van het seksuele uithoudingsvermogen, en daarom moeten zeevruchten en paddenstoelen worden opgenomen in het dieet van een seksuele reus. In het lichaam combineert fosfor zich met stikstof, glycerine en vetzuren, wat resulteert in de vorming van het eiwit lecithine, dat de aanmaak van geslachtshormonen bevordert. En als het lichaam van een man zink mist, nemen zijn seksuele activiteit en interesse in het andere geslacht sterk af. Daarom – hoe duur ook – oesters, heren.

Een gedoofd vuur ontsteken

Een van de meest opwindende voedingsmiddelen zijn natuurlijk paddenstoelen. En het is niet nodig dat dit dure truffels waren, die in Europa “het ontsteken van een gedoofd vuur” worden genoemd. Onze gebruikelijke russules, cantharellen, witte en andere boletus zijn ook heel geschikt. Tijm, munt, mierikswortel, anijs, selderij, nootmuskaat, koriander, saffraan, peper, kruidnagel, rozemarijn zijn ook perfect voor een romantische tafel – al deze planten stimuleren de honger naar liefde. Bovendien hebben bijna alle snoepjes, noten en gedroogd fruit lustopwekkende eigenschappen. Knoflook is een van de krachtigste afrodisiaca, maar het ruikt zo slecht. Daarom, als je besluit om van jezelf een nacht vol liefde te maken en je succes wilt verzekeren met behulp van knoflook gebakken in olie met eieren, moeten beide partners dit gerecht eten, dan zal de geur niet zo opvallen.

Wat alcoholische dranken betreft, worden droge rode wijnen, champagne, cognac en likeuren ongetwijfeld afrodisiaca genoemd. Aardbei met champagne wordt als een uitstekend afrodisiacum beschouwd, omdat koolstofdioxide, dat zo rijk is aan deze drank, de afbraak van fructose in aardbeien stimuleert, wat leidt tot een verhoogde productie van vrouwelijke geslachtshormonen. Overdrijf het gewoon niet met de hoeveelheid, anders kun je in plaats van gezonde seks ongezonde slaap krijgen. Maar we raden u ten zeerste af om te experimenteren met drugs zoals marihuana, amfetamine en andere, die zeker afrodisiaca zijn, omdat het duidelijk is dat de schade van deze experimenten veel meer zal zijn dan voordeel en plezier..

Interessant is dat niet alleen de smaak van voedsel zelf, maar ook de geur seksuele opwinding kan veroorzaken. Op erotisch getinte momenten wordt in ons ongetwijfeld een zoogdier wakker, dat zich, zoals je weet van een middelbare schoolopleiding, meestal laat leiden door geuren. Mee eens, het is onmogelijk om seksuele opwinding te ervaren voor een man wiens geur je irriteert. Dus op een onbewust niveau reageert een persoon heel scherp op geuren. Daarom mag men het bij het bereiden van een romantisch diner niet vergeten. Pittige kazen met schimmel kunnen elke vrouw gek maken, en voor mannen kun je pastinaak, selderij en peterselie aanbevelen, die binnen een paar uur nadat ze zijn afgesneden, een sterk erotisch aroma zullen gaan afgeven.

Het is ook goed om hier kruiden toe te voegen, zoals chili, gember, laos, enzovoort. Als je de smaak van deze kruiden echter niet lekker vindt, of om de een of andere reden passen ze niet bij het gerecht dat je in gedachten hebt, wees dan niet ontmoedigd. Om de nodige sfeer te creëren, kun je een cocktail van aroma’s maken: neem een ​​paar kruidnagels, een snufje kaneel, druppel er een paar druppels aromatische olie op en meng goed. Doe dit mengsel in een open pot ergens bij de romantische tafel, en je uitverkorene wordt meteen gek van liefde voor jou..