Casual seks en de bijwerkingen ervan

Volgens statistieken is slechts 40% van de vrouwen en slechts 5% van de mannen niet klaar om seks te hebben zonder liefde. Dit betekent waarschijnlijk dat 95% van de mannen en 60% van de vrouwen het toch doet. Maar is het echt nodig? Wat zijn de gevolgen van seks zonder liefde?

Als je de oosterse leringen volgt, wordt seksueel verlangen bij ons veroorzaakt door de werking van de sekschakra, gelegen in het genitale gebied en verantwoordelijk voor seks en voortplanting. En liefde straalt vanuit het hartchakra in het midden van de borstkas. En ze zijn niet altijd met elkaar verenigd. Daarom is seks mogelijk zonder liefde, en liefde zonder seks.?

Seks met de onbemind

Om verstandig te leven, moet je veel weten,
Onthoud twee belangrijke regels om mee te beginnen:
Het is beter om te verhongeren dan iets te eten;
Het is beter om alleen te zijn dan met iedereen.
Omar Khayyam

Als er sprake is van geweld, kopen en verkopen, zelfzuchtig najagen van plezier, alleen seks uit verveling, welke energie werpt die intimiteit dan in de ruimte? Voortkomend uit een disharmonische houding, die een weerspiegeling is van interne problemen, verhoogt dergelijke seks het negatieve, verbindt het zich met het negatieve van de partner.

Onthoud de grap: "Een eenzame vrouw ontmoet een eenzame man met als doel een eenzaam kind te creëren"?
Hoe diep is de gedachte erin ingebed.

Soms met behulp hiervan "nabijheid" we vergroten pijn en lijden op aarde. Misschien zelfs slecht.

Mensen denken vaak niet na over de gevolgen van hun daden, zwakheden, ondeugden, gezien het puur persoonlijke manifestaties zijn. "Het is mijn zaak met wie en wanneer ik moet slapen! – zo zou een aanhanger van vrijheid kunnen uitroepen. – Seks is tenslotte goed voor iemands lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dit is al lang bewezen door verschillende wetenschappers, onderzoekers en voorstanders van de seksuele revolutie.".

Luisteren naar actieve seksoproepen en advies "ervaren", die elke dag seks hebben, zo niet vaker, kunt u ongewild een parallel trekken met uw eigen seksuele activiteit. En merk dat je achterop raakt.

Wat als je zo vaak en zo goed faalt? Wat als u dit zelden doet? Is het geen tijd om naar een dokter te gaan, is het geen probleem, is het geen ramp?

Door zichzelf dergelijke vragen te stellen, vergelijkt een persoon onvrijwillig zijn leven met bepaalde normen, normen, regels. Als de vergelijking niet in zijn voordeel is, wordt hij angstig en probeert hij de situatie te verhelpen. Seks hebben met iemand die je niet zou moeten of mogen hebben.

Iemand zal misschien glimlachen en denken: "Ik heb ooit seks gehad met een oud-collega en vergat zijn bestaan. En dan? Wie heeft het erger gemaakt?"

Ja, niemand. Maar waarom, als noch de geest, noch het hart, noch het lichaam in het bijzonder wordt versterkt door dergelijke seks? Het gebeurde gewoon omdat er lange tijd niemand was. En dan wat? Sliep en vluchtte, elk bedacht een excuus en troost over het nut van zo’n accidentele opschudding van het lichaam.

Waarom wordt het dan rusteloos, eenzaam, zoals seks hebben, maar uiteindelijk heeft niemand het nodig. Een tijdje helpt de illusie van toenadering, en dan weer halen dezelfde eenzaamheid en dezelfde honger in. En zelfs niet lichamelijk, maar gewoon verlangen naar een menselijke uitstraling, warmte, een woord.

En het wordt zo bitter van deze nabijheid, die met een grote strekking nabijheid zou kunnen worden genoemd.

En waarom moest je met hem naar bed, wat zou er veranderd zijn als dit niet was gebeurd? Wat als ik op dit moment met een vreemde de belangrijkste ontmoeting in mijn leven mis??

Uw echt hechte en dierbare persoon.

Het ritme en de stijl van het seksleven

Ze zijn afhankelijk van de seksuele constitutie, mogelijkheden, behoeften. En er zouden geen normen moeten zijn, want zelfs voor dezelfde persoon in verschillende periodes kunnen de recepten voor een harmonieus seksleven radicaal van elkaar verschillen..

Seks is goed! Doe het voor uw gezondheid!

Het is natuurlijk het beste om dit met een geliefde te doen. Of iemand die je leuk vindt. Dan is er veel meer voordeel. En het gevaar is minder.

Omdat losse, onnodige seks, waarvan men zich had kunnen onthouden om zijn kracht en sensaties te behouden voor een betere intimiteit, heel vaak in verband wordt gebracht met verschillende bijwerkingen. Van depressie en frustratie tot seksueel overdraagbare aandoeningen.

Niet-geverifieerde partners vormen een potentieel gevaar om, samen met seksuele bevrijding, een reeks problemen op te lopen die zo’n spanning in het leven zullen veroorzaken dat je geen orgasme wilt..

Alles wat er gebeurt op het niveau van interactie met andere mensen, kan niet de sfeer zijn van alleen uw individuele vrijheid, omdat het anderen beïnvloedt. Zelfs indirect, via onze gedachten. Wat kunnen we zeggen over nauw lichaamscontact.

"Waarom zou ik mezelf inhouden, mezelf in een frame drijven, handelen in strijd met mijn verlangens?" – een persoon denkt en heeft zomaar seks, gehoorzaam aan willekeurige impulsen en verlangens.

Verlangens. Hoe vaak misleiden ze ons door te geloven dat we echt iets willen. Als mensen zichzelf de moeite zouden geven om met hun verlangens om te gaan, zouden ze begrijpen dat de meeste van hen worden gedicteerd door jaloezie, de wens om anderen bij te houden, om iets te bewijzen.

Het verlangen om wraak te nemen, zijn neus af te vegen, te winnen – en de persoon overwint zichzelf, wordt super sterk. Ik ben klaar om records te vestigen en lijsten te maken van mijn overwinningen. Wat de keerzijde is van het belangrijkste menselijke verlangen: nodig zijn voor iemand, opgemerkt worden, geliefd zijn. Alles is heel eenvoudig.

Seks is een uiting van liefde

Het belangrijkste bij seks is het verlangen naar intimiteit met een andere persoon. Alleen degene die ermee omgaat zonder liefde, geeft er de voorkeur aan om over de voordelen van seksuele contacten en de gevaren van onthouding te praten. En niet over de puurheid van relaties en de kwaliteit van menselijke intimiteit.

Om seks tussen mensen te laten plaatsvinden, is de energie van aantrekking, aantrekkingskracht, sympathie en verlangen nodig. Misschien is dit liefde? Een goed gevoel begint met medeleven. Dit betekent dat bij elk geslacht liefde al vanaf het begin aanwezig is – tot op zekere hoogte..

Tijdens seks van een man en een vrouw die van elkaar houden, worden de chakra’s met elkaar verbonden en vindt er een krachtige afgifte van lichtenergie in de ruimte plaats..

Zij, als een bloeiende bloem, geurig en behaagt, alsof ze alles erbij betrekt dat zich in de straal van contact bevindt. De schoonheid die voortkomt uit menselijke convergentie, vergroot de stroom van licht die uit menselijke versmelting stroomt, honderdvoudig.

Waarom denk je dat een van de sterkste menselijke instincten zelfs na millennia niet van een persoon is uitgeroeid??

Zelfs in de context van de wereldwijde informatierevolutie, toen mensen erin slaagden kunstmatige intelligentie te creëren, de ruimte in gingen, het atoom temden en zelfs leerden hoe ze levende wezens konden klonen.

Waarom heb je een levend persoon van het andere geslacht nodig voor seks, als er veel kunstmatige dingen zijn? Blijkbaar gaat het niet alleen om seksuele ontspanning en de productie van gunstige hormonen..

De lucht heeft het waarschijnlijk voor iets anders nodig. Want als gevolg van zo’n toenadering wordt niet alleen een nieuw leven geboren, dat de mensheid niet laat sterven, maar wordt ook een soort magische energie met enorme kracht gevormd..

De energie die onze planeet drijvend houdt, het leven zelf op aarde. En misschien leven in het algemeen binnen het hele universum.

Alles in de natuur is zo redelijk gerangschikt dat het onmogelijk is om het bestaan ​​van een of andere onnodige overbodige actie erin toe te geven. Alles wat natuurlijk en natuurlijk is, is a priori mooi en doordrongen van liefde, wat betekent dat het een bron van voortzetting van het leven is. Alles wat vals en onnatuurlijk is, vervormt ons leven, vernietigt het, schendt de harmonie van ons bestaan.

Er is niets mooiers dan seks hebben met iemand van wie je echt houdt! Als dit niet mogelijk is, sublimeer dan krachtige seksuele energie in creativiteit, in zaken, in het proces om het leven te begrijpen..

Wees niet ontmoedigd, leer energie te herverdelen. En je zult niet geloven wat een sterk en zalig resultaat het universum zal beantwoorden. Je gaf haar tenslotte de krachtige seksuele stroom die zich van binnen ophoopte.

Ze ging harmonieus en prachtig op in het levensproces en kwam jou en mensen ten goede. Is het de moeite waard om het aan kleinigheden uit te geven en het aan een onbekende te geven en wie weet waarom??