Beginnersgids voor Modafinil voor gewichtsverlies

Het wordt door artsen gebruikt om slaapstoornissen zoals ploegenarbeid, slaapstoornissen, slaapapneu, narcolepsie en aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) te behandelen.
Een van de meest voorkomende "bijwerkingen" die bij gebruikers van modafinil worden gemeld, is gewichtsverlies.

Dit heeft de interesse gewekt van mensen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om wat extra kilo's kwijt te raken.

Hier gaan we in op hoe modafinil ondersteuning biedt bij het afvallen, hoe u veilig kunt zijn tijdens het gebruik en wat het onderzoek zegt over deze methode van gewichtsverlies.

Hoe worden we overgewicht?

Hoewel veel verschillende factoren bijdragen aan uw lichaamsgewicht, is de meest basale manier om over ons gewicht na te denken met deze basisformule:

CALORIEËN IN – VERBRANDE CALORIEËN = +/- GEWICHTSVERANDERING

Als u bijvoorbeeld 3200 calorieën per dag consumeert en diezelfde dag slechts 2500 calorieën verbruikt, heeft u een overschot van ongeveer 700 calorieën.

Als dit herhaaldelijk gebeurt, zal het gewicht geleidelijk toenemen in de vorm van vet.

Kopen Modafinil is een uitstekend product; het helpt me echt een extra boost te geven als ik twee banen werk; een nachtelijke baan. Het helpt ook mijn humeur en algehele welzijn. Geen bijwerkingen, werkt als een zonnetje.

Waarom wordt overtollige energie opgeslagen als vet?

De lichaamscellen gebruiken suiker in de bloedbaan als energiebron.

Bloedsuiker kan onze cellen niet rechtstreeks binnendringen. Het moet worden begeleid door een hormoon dat bekend staat als insuline.

Eenmaal in de cel kan glucose worden afgebroken om energie te produceren.

Als we te zwaar zijn, betekent dit dat de cellen toegang hebben tot meer energie dan we nodig hebben. Het lichaam slaat dan overtollige energie op als vet.

Modafinil voor gewichtsverlies

Er bestaat niet zoiets als een ‘magische vetverbrandende pil’, ongeacht wie er beweert dat er een is.

Zelfs modafinil is geen magische pil.

Er zijn echter hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om het lichaam eerder in de gewenste richting te duwen – in dit geval gewichtsverlies.

Beschouw modafinil niet als een 'vetverbrander', maar beschouw het als een manier om de motivatie te stimuleren en om aanpassingen aan voeding en levensstijl te ondersteunen.

Modafinil helpt u om de problemen van hunkeren naar voedsel tijdens een dieet te overwinnen en helpt bij het cultiveren van de levensstijl en voedingsgewoonten die bevorderlijk zijn voor een gezond gewicht.

1. Modafinil onderdrukt de eetlust

Een vaak voorkomende bijwerking van het gebruik van modafinil is een verminderde eetlust.

Dit komt als een direct gevolg van de stimulerende effecten die het medicijn heeft op het centrale zenuwstelsel.

Er zijn twee hoofdhelften van het zenuwstelsel, het sympathische zenuwstelsel (SNS) en het parasympathische zenuwstelsel (PNS).

De SNS is verantwoordelijk voor de 'fight or flight'-reactie. Het zorgt er ook voor dat we ons overdag alert en wakker voelen. Het stimuleert de spieren, hersenen, hart, longen en bijnieren.

Het doel is om het energieniveau en de zintuiglijke waarneming te stimuleren.

Naast het stimuleren van delen van het zenuwstelsel die verantwoordelijk zijn voor die extra energie en bewustzijn, vertraagt de SNS ook orgaansystemen die niet onmiddellijk essentieel zijn om ons uit gevaar te krijgen.

Dit betreft zowel het spijsverterings- en immuunsysteem als de nieren.

Een van de bijproducten van het stilleggen van de spijsvertering is het onderdrukken van hunkering naar honger.

2. Modafinil verhoogt het metabolisme

Metabolism can be thought of as the body’s “flow of energy.” This is how we store and use the energy we obtain from our diet.

Human metabolism is very complicated. It relies on a carefully balanced interaction of chemicals like hormones and neurotransmitters interacting with the liver, gallbladder, kidneys, and individual cells around the body.

Typically, the body’s cells extract sugar from the blood using a hormone called insulin. Once in the cell, it can be broken down to produce energy. When we are overweight, it the cells have access to more energy than they need.

The body stores the extra energy in the form of fat.

3. Modafinil verhoogt de motivatie

Motivatie is een voordelig proces in het menselijk lichaam. Het controleert onze dagelijkse gewoonten en onze drive om taken te volbrengen.

Enkele van onze sterkste motiverende factoren zijn honger, het verlangen om zich voort te planten en onze behoefte aan succes en veiligheid.

Motivatie wordt aangedreven door verschillende belangrijke structuren in de hersenen en wordt gemedieerd door het hormoon dopamine.

Sommige mensen hebben onvoldoende dopamine om het motivatieproces effectief uit te voeren. Mensen met ADHD hebben bijvoorbeeld vaak een lager dopaminegehalte in de hersenen en kunnen het moeilijk vinden om bepaalde taken tot een goed einde te brengen.

Een van de belangrijkste functies van modafinil is het verhogen van het dopaminegehalte in de hersenen. Dit is hoe het wordt gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals ADHD die verband houden met verlaagde dopaminegehalten.

Zelfs mensen zonder gediagnosticeerde ADHD kunnen profiteren van de dopamine-versterkende mogelijkheden van modafinil.

Dit is de belangrijkste reden waarom mensen ervoor kiezen om modafinil te gebruiken om hun focus en concentratie te vergroten. Het kan ook dienen als een handig hulpmiddel om het motivatieproces te optimaliseren, waardoor we ons gemakkelijker aan onze plannen kunnen houden.

Dit kan daarom onze motivatie om succesvol te diëten vergroten. Veel mensen kunnen baat hebben bij wat extra motivatie om het vol te houden totdat ze hun streefgewicht hebben bereikt.

Hoe Modafinil te gebruiken om af te vallen

Waar het op neerkomt als het gaat om gewichtsverlies, is altijd voeding en levensstijl. Het zijn om te beginnen de onderliggende oorzaken van overgewicht.
Helaas zal geen enkele pil ooit de juiste balans tussen voeding en lichaamsbeweging kunnen vervangen modvigil kopen.

Dat gezegd hebbende, is modafinil een handig hulpmiddel om het proces van gewichtsverlies te stimuleren en ons te helpen ons aan het plan te houden.

We kunnen modafinil gebruiken om ons te helpen door het meest uitdagende deel van het proces in de eerste paar weken te komen, maar ook om op de lange termijn te helpen onze nieuw gevormde gewoonten te behouden.

Als u de beperkingen en de sterke punten van modafinil begrijpt, kunt u de medicatie effectiever gebruiken in uw regime voor gewichtsverlies .

Hier zijn vijf eenvoudige stappen om modafinil te gebruiken als ondersteunende medicatie voor gewichtsverlies. Dit houdt rekening met onze mentale filosofie en het stellen van doelen, evenals met veranderingen in voeding en levensstijl.