Alles over virtuele seks

Diepe avond, een donkere kamer, achter een wieg, voor een computer. Op de computer – internet en de gesprekspartner. Aangenomen wordt dat hij eruitziet als Kurt Cobain of een wiskundeleraar.

Je ziet het gezicht en andere delen van het lichaam niet, je hoort de stem niet, je voelt de geur niet. Je hebt alleen de woorden die hij je schrijft en waarop je als antwoord klopt. Als een van deze woorden het vaakst wordt herhaald "handen", "lippen", "leer", "nek", "taal" en werkwoorden "aanraken", "Binnenkomen" (verderop in de lijst) – dit is virtuele seks.

Waar is het
Dit gebeurt in chats, waarvan er, zoals verwacht, veel zijn. Goed en anders. Als je een computer en een internetverbinding hebt, maar geen toeters en bellen, kun je dat doen in webchat. Je kunt erin komen via een gewone netscape of verkenner. Als je op de een of andere manier een IRC- of ICQ-programma hebt gestart, heb je toegang tot respectievelijk IRC- en ICQ-chats.
Als we ze vergelijken met het echte leven, lijken webchats op een luidruchtig en stom feest in een halfbekend appartement, waar je alleen in een gecombineerde badkamer met pensioen kunt gaan met een cupcake, en dan het risico loopt dat degenen die door de keukenraam zal je bespioneren. Irk-chats zijn als een pionierskamp, ​​of een studentenhostel, of
een camping, waar eigenlijk iedereen zich verstopt in de kasten en slechts af en toe met de rest samenkomt in de eetkamer of in de tv-hal. "Askins" chats kunnen worden vergeleken met een intieme date in het appartement van een vriend, wanneer er niemand anders is dan jij, maar je weet niet wat je kunt verwachten: het been bij het bed zal breken, of de grootmoeder komt haar kleindochter bezoeken.

Alle chats zijn algemeen en thematisch. De laatste zijn soms gewijd aan liefde, flirten en seks. Bovendien, van al het bovenstaande, alleen "flirten", tijdens welke met tong gebonden jongens uit Donetsk of Perm schreeuwen: "Ik ben een superster. " of "ik wil jou. ". En je antwoordt eentonig: "Oh of?". Het heeft geen zin om in dergelijke chats naar virtuele seks te zoeken. Hier is het meest beperkte publiek, dat kwam hier juist voor "door deze" en daarom is ze vreselijk bang. Iedereen gromt constant en wacht op de grove verleiding van hen. Probeer dit niet te doen, maar ga liever naar algemene chats..

Zoals dit
Vergeet allereerst wat je grootmoeder je heeft geleerd. Bescheidenheid past niet bij virtuele meisjes op het pad van liefde. Met ongepaste voorwendselen schrik je alleen alle mogelijke partners weg.

Ten tweede, wanneer je virtuele cupcake stevig elektronische bladen begint te leggen, zul je moeite voor jezelf moeten doen en hem wat stof tot nadenken moeten geven. Oogkleur, haarlengte, lip- en oorvorm zijn nog steeds bloemen. Waarschijnlijk zal hij u vragen om te vertellen over uw ondergoed, borstvorm en erogene zones. Hij wil niet in de war raken en beginnen met het uittrekken van je spijkerbroek, die je niet eens in zicht hebt. Als u antwoordt, kunt u liegen. Teken gewoon niet je portret met Kim Basinger uit "9 1/2 week" en andere erotische stencils – ze zijn allemaal al lang uit het hoofd geleerd, en zelfs de meest ijverige virtuele liefhebber zullen ze alleen een geeuwaanval veroorzaken en vervolgens de verbinding verbreken. Overigens is het helemaal niet eng om de waarheid te vertellen, maar natuurlijk niet allemaal, maar het beste ervan..

Ten derde, zorg ervoor dat hij meestal spreekt. Je wilt tenslotte eerst zien hoe het eruit ziet, en niet in een plas gaan zitten. Beantwoord soms iets. Als u doofstil bent, zal hij denken dat uw computer is vastgelopen. Voordat je een ander in de lucht zet

hartstochtelijke kreet, lees aandachtig wat hij al heeft geschreven: als je hem vertelt dat je je handen op zijn schouders legt, terwijl hij volgens zijn versie achter je kruipt en je blouse losknoopt, zal dat gênant zijn. Het is het beste om, na twee of drie van zijn stelregels, op een bemoedigend en liefdevol epitheton te kloppen ("Wat zijn uw sterke handen!", "ik hou van!") of wensen uiten (als je de moed hebt).

En tenslotte, "direct daarna" het is niet nodig om iemand lastig te vallen met krachtige onderzoekende vragen zoals: "En je hebt het echt allemaal gevoeld?" Toch zal hij hoogstwaarschijnlijk tegen je liegen.

Wie is het
Wie er echt was, aan de andere kant van de lijn, weet je alleen of je besluit live te ontmoeten. Maar misschien wil je dit niet: ten eerste is het niet altijd nodig om het geheim en het voor de hand liggende te combineren, en ten tweede leiden echte ontmoetingen van virtuals meestal tot wederzijdse teleurstelling. Hij wil dit misschien ook niet – als hij niet is wie hij beweerde te zijn. Hij is bijvoorbeeld eigenlijk veertig in plaats van twintig. Of hij is impotent. Hij kan zelfs van hetzelfde geslacht zijn als jij. In tegenstelling tot veel voorkomende vooroordelen, is dit echter uiterst zeldzaam. Alle mensen met een voorliefde voor homoseksuele liefde op internet zijn vooral volhardend in het verkondigen van hun verslavingen..

Enkele kenmerken van uw virtuele minnaar zijn van tevoren duidelijk. Hij zou de vraag uit boeken niet moeten kennen. Hij zou een goede hangende tong moeten hebben, dat wil zeggen handen. En hij moet dapper genoeg zijn om sommige dingen bij hun eigennaam te noemen. Kijk nu naar je leeftijdsgenoten en beslis of een zestien- of achttienjarige cupcake in staat is om zijn verlangens en bedoelingen gedetailleerder te beschrijven dan in één zin, waarin twee van de drie woorden zijn "ik" en "u"?

Degene achter de monitor is waarschijnlijk ouder dan jij, meer ervaren en slimmer. Als je geluk hebt, kom je een artiest tegen die virtuele seks heeft uit liefde voor virtuele seks. Als je geen geluk hebt, staat er een cynicus aan de andere kant van de rij, voor wie al je zestien jaar volledig in het zicht zal zijn. Hij zal zichzelf het plezier niet ontzeggen om het hart van het meisje te zien trillen, de zwakke scheidingswanden in de hersenen te zien zwaaien en vallen en de ogen donkerder te worden. Je hoeft dus niet te denken dat alleen jij het recht hebt om mensen voor je eigen vermaak te gebruiken. Ze kunnen jou ook gebruiken. Maar waar je absoluut niet bang voor kunt zijn, zijn maniakken. Echte maniakken zoeken geen slachtoffers op internet. En virtuele komen niet in het echte leven.

We hebben virtuele seks nodig om te weten:
– Dat je zonder seks kunt leven;
– Dat er geen onfatsoenlijke woorden zijn;
– Die woorden zijn een vreselijke kracht;
– Het maakt niet uit welke kleur je slipje heeft;
– Die seks is moeilijk;
– Dat het beter is om met interessante mensen te slapen;
– Dat elke kus je leven verandert;
– Die vriendschap is achterdochtiger dan liefde;
– En liefde is meer wantrouwend tegenover seks;
– Dat je met tien mannen tegelijk de liefde kunt bedrijven;
– Dat sommige mannen eigenlijk vrouwen zijn;
– Dat elke realiteit virtueel is;
– Dat iedereen stomme dingen doet;
– Dat leven is triest;
– Dat we in het algemeen niets hebben om ons voor te schamen.

Waarom is dit
. Hij kan je natuurlijk vertellen dat hij klaar is. Je zult het half geloven: je was tenslotte lief en verleidelijk. Maar er zal ook ruimte zijn voor twijfel: hoe is het daar eigenlijk gebeurd, als zijn handen op het toetsenbord waren, de ogen in de monitor waren en je weet helemaal niet waar? Als je geïnteresseerd bent, vraag hem er dan naar. Bij de volgende bijeenkomst. Als je echt wilt weten wat virtuele seks is, vraag dan je cyberliefhebber om je de inhoud van je recente liefdesspellen opnieuw te vertellen. Zijn herinneringen aan iets dat eigenlijk niet bestond, is echte virtuele seks. En wat je gisteren deed, was gewoon een imitatie van intieme relaties in het echte leven. En wat er daar onder de tafel is gebeurd, weet je nooit. En is het allemaal hetzelfde? Veel belangrijker is wat er met je gebeurt. Stel je voor dat hij je ernaar vraagt. Wat ga je hem antwoorden??

Anticonceptie
Alles wat u op internet schrijft, kan door de verraderlijke gesprekspartner in een bestand worden opgeslagen en openbaar worden gemaakt. Natuurlijk kun je later zeggen dat het nep is en dat jij het niet achter de computer was – ze zullen het nog steeds niet geloven..
Er zijn twee manieren om uw gedoe tot een minimum te beperken. Probeer eerst samen te werken met iemand die nog minder publiciteit nodig heeft dan jij. Ten tweede, praat zo min mogelijk over iemand anders dan jullie twee, vooral over mensen in je echte leven..

Heb geen cyberliefde op slechte telefoonlijnen en in de regen. Als uw verbinding vaak wordt verbroken, is het beter om over boeken te praten. Immers, alleen een plotseling onderbroken virtuele omgang kan erger zijn dan virtuele omgang..

Effecten
Bij de meest gewaagde avonturen op internet ben je verzekerd tegen drie dingen: je wordt niet verkracht, je wordt niet ziek en je vliegt niet naar binnen. En zelfs het dak van virtuele seks zal niet naar beneden gaan – als het natuurlijk eerder op zijn plaats was. Vroeg of laat zul je alles meemaken, naar allerlei woorden luisteren, zeggen en afkoelen op de computer.
Het grootste gevaar is om verliefd te worden op de elektronische simulatie van een knappe prins en je serieus over te geven aan letters en spaties, in de overtuiging dat ze van een echt persoon zijn..