Aaien: wat is het en hoe is het beter dan seks?

Inhoud

21 januari 2020

Een geweldige manier om aandacht te besteden aan erogene zones en passie te tonen.

  • Ons Telegram-kanaal – vergeet niet te abonneren!

Kinderboerderij is seksuele liefkozingen, maar zonder penetratie. Kussen, erotische massage, wederzijdse masturbatie – dit alles is hij, aaien. Toegegeven, meestal wordt de naam zelden gebruikt, dus onthoud hem gewoon.

Veel stellen vergeten uiteindelijk zo’n prettige oefening, hoewel het niet minder plezier oplevert dan seks, en een orgasme is ook mogelijk. Het hangt allemaal af van de seksualiteit en gevoeligheid van de erogene zones..

Soorten kinderboerderij

Wetenschappers konden de verleiding niet weerstaan ​​om te experimenteren en de soorten aaien onder de aandacht te brengen:

  • Insnoering – elke aanraking boven de taille (het maakt niet uit, in kleding of zonder, de geslachtsdelen zijn niet betrokken), die zijn ontworpen om de erogene zones van de nek, schouders, borst of buik te stimuleren;
  • Oppervlakkig aaien – aaien door de kleding van elk deel van het lichaam, zelfs de geslachtsdelen. Deze optie wordt vaak toegepast op drukke plaatsen, en thuis kan het erg spannend zijn..
  • Diep aaien – het is bijna seks: beiden zijn naakt, je kunt overal aanraken, masturberen en seksspeeltjes gebruiken.

Aaien is geen opmaat, maar een apart soort intieme kunst

Voordelen van aaien

1. Je kunt het overal proberen

Ja, in tegenstelling tot seks in het openbaar, aaien (als het natuurlijk niet diep is) zal heel weinig mensen in verwarring brengen. Het aanbod aan oefenplekken is dus ruim genoeg..

2. Afwisseling

De opties voor liefkozingen zijn alleen afhankelijk van de verbeeldingskracht – die van jou en die van je partner. Er kan worden gestreeld, en geslagen, en geknepen, en kussen en masseren. Over het algemeen alles wat je wilt.

3. Aaien is veiliger dan seks

Zonder penetratie zijn de kansen om een ​​SOA op te lopen of zwanger te raken nihil, en er zijn alleen risico’s bij diep aaien met het aanraken van de geslachtsdelen.

De ziektekiemen die seksueel overdraagbare aandoeningen veroorzaken, zijn meestal verborgen in sperma, bloed en vaginale afscheidingen, dus was uw handen, gebruik condooms en glijmiddelen..

4. Helpt bij het herkennen van erogene zones

Stel je voor, zelfs oorlellen kunnen erogene zones zijn – omdat ze allemaal verschillend zijn.

U kunt erachter komen welke en waar zich alleen door ervaring bevinden – en door te aaien om te helpen.

5. Voor degenen die niet klaar zijn voor seks

Geef de voorkeur aan aaien totdat je relatie een niveau heeft bereikt waarop je al kunt vrijen. Oefening zal je helpen de persoon beter te leren kennen en tegelijkertijd de openhartigheid van de relatie te controleren.

6. Een reden om seksspeeltjes te proberen

Er is een enorme selectie van en het is altijd prettiger om iets nieuws te gebruiken. Bovendien bestaan ​​seksspeeltjes niet alleen in de vorm van vibrators en dildo’s, maar ook voor andere erogene zones – tepelklemmen, massageoliën, handboeien, satijnen linten, veren en nog veel meer..