9 1/2 per week. Kleine sekstrucs die je vaak vergeet

We dachten hier dat jij en je helft minstens 9 keer in 7 dagen van geluk zouden kunnen schreeuwen. Dubbel serveren in het weekend. Voeg gewoon een beetje fantasie toe en onthoud de kleine nuances die we je meer dan eens hebben verteld. Voor het geval dat, hier is een klein tijdschema..

Overture: voedingssupplementen

Erotisch voetbalvandalisme met eten is elke seconde van jullie bekend uit de film “9 en een halve week”. Tegelijkertijd legt de film niemand iets op: het toont gewoon een andere algemene methode en je kunt de voedselmand zelf samenstellen.

– Ksenia, 26 jaar oud:
“Mijn man en ik spelen graag met een chocoladereep. Er zijn repen met een hele harde vulling en een hele dikke laag chocolade. Als opmaat word ik er echt opgewonden van.​

Sideshow: ijs en vuur

Je hebt een ijsblokje nodig en een warme drank (thee, koffie. Ahhhhhh. Alleen geen kokend water!). De methode bestaat uit het afwisselend koelen en verwarmen van je tong en het direct overbrengen van warmte en koude naar het trillende vrouwelijke vlees. Toegegeven, een sterke temperatuurverandering is schadelijk voor de tanden, dus je kunt niet je tong koelen, maar bijvoorbeeld. nou ja, bijvoorbeeld. Ja, bijvoorbeeld dezelfde penis! (Het is niet nodig om de penis te verwarmen, te koken – nog meer.) Nogmaals, overdrijf het niet: om het af te koelen in een blikje koud water is een paar seconden voldoende, geen uren.

Overture: wind in de borst

Er is geen persoon op aarde die de elementaire fotowaarheid niet kent: om de tepel van een vrouw er opgezwollen uit te laten zien op de foto, moet je er een stuk ijs overheen trekken. Het wekt altijd de tepel op, maar het meisje vindt het niet altijd leuk. Er zijn, weet u, zeer gevoelige aard en het ijs is te sterk en koud voor hen. Maar dit betekent niet dat ze niet tevreden kunnen zijn. Gewoon aan je tepel likken en er dan op blazen. Dit zal de sensaties van het meisje zeker versterken.

Ruwe, ongeremde seks in kantoorliften en op het bureau van de directeur zal niemand verbazen. Maar seks op de wasmachine behoort praktisch tot het verleden, want deze auto’s springen niet meer zoals verwacht..

– Anya, 29 jaar oud:
“Mijn man en ik woonden ooit lange tijd in een gebouw van vijf verdiepingen, waar alles oud was, inclusief sanitair en buren. Tegelijkertijd had het appartement één groot pluspunt: een wasmachine in Sovjetstijl. Tijdens het wassen zette mijn man me op haar en we bedreven de liefde in de badkamer. Onze machine was nog nieuw en sprong tijdens het centrifugeren niet de hele kamer door, maar beefde alleen. Maar hoe! We hoefden praktisch niet te verhuizen: de machine deed alles voor ons. Bij moderne hebben we het ook geprobeerd, maar het werkt niet: de hoogte is niet hetzelfde en de trilling is zwakker “

Daarom hebben we je in het begin aangeboden om de oude “Vyatka” te krijgen. Zet het in de slaapkamer. Watervoorziening is optioneel. Je kunt natuurlijk proberen een compressor te lenen van wegenwerkers, maar dit is al een perversie.

Overture: Breath of the North

Het lijkt op “de wind in de borst.” Maar je kunt het effect versterken als je iets zuigt en kauwt met sterke menthol. Een drievoudige dosis is mogelijk. Gewoon eerst oefenen. Sommige verfrissers laten het lijken alsof je door een blik vloeibare stikstof hebt gezaagd..

– Arina, 21 jaar oud:
“Natuurlijk werd het concept van“ frisse adem ”enorm vulgair gemaakt door adverteerders. Maar hier zit een kern van waarheid in. Bovendien laten ze nooit zien wat er met een meisje gebeurt als een man een paar Tick-tock-capsules en een tepel van zijn geliefde in zijn mond rolt. “

Intermezzo: beheerste agressie

Druk haar polsen tegen het bed, trek aan haar haar, bijt licht op de schouder – een beetje geweld in bed kan verrassend bevredigende resultaten opleveren. Seksuoloog van het Oko Health Center Sergei Shinin zorgde er in de praktijk voor dat verkrachting een van de meest voorkomende vrouwelijke seksuele fantasieën is. “Dit betekent helemaal niet dat de dame vaker de sloppenwijken moet bezoeken”, zegt Sergei. “Het is genoeg dat een bekende man” een actie aanwijst “- met volledige onweerstaanbaarheid van de partijen natuurlijk.” Meestal geven vrouwen dergelijke verlangens niet openlijk toe, uit angst dat ze als masochisten zullen worden beschouwd. Maar een bekentenis onder foltering uitschakelen is niet nodig: de lichaamstaal zal je alles vertellen..

Als een vrouw plotseling weerstand begint te bieden (niet te veel) of zich onverwacht agressief jegens u gedraagt ​​- op haar lippen bijt, de onderkant van uw bovenkleding aan u duwt of scheurt – is dit hoogstwaarschijnlijk een roep om grofheid. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven. De perfecte combinatie is ruwheid en tederheid..

Ouverture: Dentist Kiss

Het eerste waarmee je vriend je betoverde, zijn natuurlijk je ogen. Maar in een paar weken van ontmoeting ben je er al in geslaagd om andere attracties te verkennen. En over twee jaar zou je al excursies door haar lichaam kunnen leiden, alleen betekent dit niet dat je in alle hoeken en gaten hebt gekeken. Het frenum tussen de bovenlip en het tandvlees is bijvoorbeeld letterlijk bezaaid met zenuwuiteinden die wachten tot je tong ze vindt..

– Lena, 23 jaar oud:
‘Ik dacht altijd dat ik kon kussen, maar mijn laatste man liet me bijna onbereikbare hoogten zien. Op de een of andere manier raakt hij mijn bovenlip aan met zijn tong van binnenuit, zodat ik van zijn kussen onmiddellijk smelt en smelt. Geen van mijn vorige partners heeft dit gedaan, maar tevergeefs “

Intermezzo: steunpunt

Een hoofd is goed, maar een goed hoofdeinde kan ook geen kwaad. Een bed met een hoofdeinde in de vorm van een traliewerk of een grafomheining is vooral handig. Naast het introduceren van een gotisch element in het interieur, zal het ontwerp het meisje helpen energieker te bewegen tijdens geslachtsgemeenschap. Het belangrijkste is dat ze zich stevig vasthoudt..

– Natasha, 22 jaar oud:
“Het is erg handig als je iets met je handen hebt vast te pakken. Dan heb je controle over het proces, ook als je op de bodem ligt. Bovendien kun je tijdens een orgasme de tralies vastpakken en dan geen kunstnagels in de rug van de partner achterlaten .. “

Het wordt als een amateur beschouwd. Maar het aantal soorten smeermiddelen in sekssalons suggereert dat er veel geliefden zijn. Het is absoluut niet nodig om het alleen op intieme plaatsen te gebruiken en alleen bij afwezigheid van natuurlijk vocht. Met aardbeiensmeermiddel of zelfs gewone babyolie kun je het meisje eenvoudig gelijkmatig inwrijven en tegelijkertijd genieten van het proces. Het belangrijkste is dat het meisje niet op het belangrijkste moment van je wegglijdt. “Vochtinbrengende glijmiddelen op waterbasis geven niet alleen een aangenaam gevoel, maar helpen ook om problemen te voorkomen als de partner een gevoelige en allergische huid heeft”, zegt Olga Krasilnikova, adviseur van de Intim-Plus-winkel..

Intermezzo: blinde methode

Zoals u weet, verscherpt het uitschakelen van een van de vijf zintuigen de rest. Om de passie te vergroten, blinddoek het meisje. Je aanrakingen zullen sterker worden gevoeld, omdat ze allemaal een verrassing voor haar zullen zijn. Raak haar aan op onverwachte plaatsen en met wisselende intensiteit – van zachte strelingen tot lichte happen. De methode past goed bij de zaterdagreceptie “als kunstenaar voor een kunstenaar”.

– Alina, 30 jaar oud:
“Een keer vlogen we met mijn vriend naar Thailand, en ik nam zo’n doorlopend slaapmasker mee in het vliegtuig. Ze besloten het in het hotel te testen. Hij legde het op mij, en we bedreven blindelings de liefde. Het was een heel vreemde gewaarwording: je voelt alles veel scherper. En je vriendje heropenen door aanraking is een heel opwindende procedure. “

Een andere manier om een ​​meisje een koude rilling te geven, is door haar onderrug te aaien. U moet uiterst voorzichtig strijken, met uw vingertoppen kunt u lichtjes krabben. Het territorium dat u nodig heeft, bevindt zich aan beide zijden van het staartbeen.

– Alexandra, 25 jaar oud:
“Een vriend van me, tegen wie ik destijds erg cool was, wist me te verleiden door met zijn hand over zijn onderrug te gaan. Ik bedoel niet te zeggen dat hij me heeft geknepen, nee. Hij streek zachtjes met zijn vingers langs mijn onderrug, en ik voelde opeens een elektrische schok, het was zo fijn. Het grappige is dat hij het per ongeluk deed en toen zeer verrast was door het resultaat “

Over het algemeen kun je niet beperkt blijven tot de onderrug. Al onze seksconsulenten zeiden bijna unaniem dat een lichte massage van de billen tijdens seks door de meeste vrouwen wordt aanbeden. En ook voor seks.

Sideshow: Zijderoute

Door de ongebruikelijke glijcoëfficiënt op zijden lakens lukt het niet iedereen om te slapen. Zijden beddengoed (vooral zwart) heeft echter hetzelfde effect op de geest van een romantisch ingestelde vrouw als op jou – Scarlett Johansson’s speelse aanbod om naakt op een jacht te rijden.

Seksuoloog Sergei Shinin legde het als volgt uit: “Ten eerste ligt de reden in stereotypen. Het beeld van seks op zijden lakens als het meest erotische en romantische tijdverdrijf is lang geleden gevormd – samen met het vrijen op dierenhuiden en soortgelijke atypische oppervlakken. En ten tweede is de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam met een hoge gevoeligheid, en de aanraking van zijde is puur lichamelijk aangenaam voor een meisje ”. Leuk vinden of niet, maar aanhoudend moet je niet alleen het meisje beheersen, maar ook het vermogen om het op zijde te doen.

Overture: als artiest voor een artiest

In bed is het naast het meisje handig om meerdere voorwerpen te hebben die op het eerste gezicht totaal nutteloos zijn, namelijk: een set borstels met zachte haren, een rozenknop of een veertje die je zojuist per ongeluk uit het kussen hebt gehaald. Met behulp van deze gadgets kun je een meisje gemakkelijk opwarmen tot het kookpunt als je ze (niet allemaal tegelijk) over haar naakte lichaam gaat drijven..

– Anya, 24 jaar oud:
“Een van mijn vriendjes was een amateurkunstenaar, hij had altijd doeken, brancards, modellen overal in zijn appartement. Het was onmogelijk om erdoor te komen. En op een dag dineerden we rustig en vredig met hem en hij zei: “Ik wil je tekenen.” Ik had me het portret ‘The Artist’s Wife’ al in een mooie lijst voorgesteld, maar hij kleedde me uit, legde me op het bed, pakte een borstel uit de nieuwe set – een grote en heel zachte – en begon er meteen overheen te lopen me. Tegelijkertijd tekende hij een aantal complexe patronen, schreef hij woorden. En het heeft me zo opgewonden! Bovendien raakte het geen belangrijke strategische plaatsen – alleen ernaast. Twintig minuten later was ik klaar om hem te verkrachten. Dat is trouwens hoe het werkte. “

Intermezzo: heuprotatie

Dat intensieve heen en weer gaande bewegingen tijdens seks minstens één van de partners plezier geven, wist je waarschijnlijk zonder ons. We durven je eraan te herinneren dat heupbeweging met de klok mee (of tegen de klok in, als je linkshandig bent) een verbluffend effect heeft. Volgens de seksuoloog van het medisch centrum “On Clinics” Sergei Vladimirovich Semyonov is tegelijkertijd ten eerste een groot gebied van erogene zones betrokken en ten tweede verbetert de bloedcirculatie, waardoor de bloedstroom naar de geslachtsorganen wordt veroorzaakt. Dus door de heupen te bewegen, krijgt een persoon een geweldig orgasme. Zeker als dit allemaal met een partner gebeurt..

Overture: achteraf

Benader het meisje langzaam en stil van achteren. Alsof ze een schildwacht was. Maar in plaats van haar nek te draaien, knuffel haar zachtjes van achteren met een gebaar dat door vele generaties vampiers is getest, kus haar oor, haal je tong langs haar nek – dit alles garandeert het meisje een broedsel van groot en aangenaam kippenvel. Elena Babievskaya, een seksuologe bij het psychologisch centrum op Pyatnitskaya, keurde dergelijke acties goed: “In principe voelt een persoon zich onbeschermd wanneer ze hem van achteren benaderen. En het eerste gevoel van een onverwachte aanraking van achteren is schrik, angst. En als een vrouw zich realiseert dat dit haar man is, wordt ze daarentegen erg comfortabel en kalm. ” Je kunt bij elke gelegenheid een meisje van achteren knuffelen. Als je haar vaker van achteren bedekt, zal ze je meer vertrouwen, zegt de psycholoog..

Om sensaties toe te voegen en te veranderen, beweeg je je voorzichtig van het bed (of van de wasmachine) naar de vloer of bijvoorbeeld naar een stoel. Een andere hardheid en vorm van het oppervlak zorgen altijd voor een aangename afwisseling in een nogal eentonig proces..

– Ira, 28 jaar oud:
“Soms kunnen mijn man en ik op het bed beginnen en dan ergens in de keuken op de vensterbank staan. Het belangrijkste is om de kwetsbare voorwerpen vooraf te verwijderen, want op zulke momenten zijn we alleen maar met elkaar bezig “

Ouverture: hand tot hand

Vergeet niet dat vrouwen niet alleen borsten hebben, maar ook armen, en het is een zonde om hier geen misbruik van te maken. Zelfs als je gewoon met je vinger over haar handpalm gaat, kan een vrouw zeer ontroerende sensaties ervaren. Het hoofd van de kliniek voor Chinese geneeskunde in Moskou, kandidaat voor medische wetenschappen Svetlana Ivanovna Nesterova, legt het als volgt uit: “Er zijn zones van alle interne organen op de arm. Wanneer een zone wordt gestimuleerd met massage, wordt ook het orgaan dat het vertegenwoordigt gestimuleerd. ” Daarom zal massage van de handpalmen (en de punten die verantwoordelijk zijn voor de organen die u interesseren zich daar bevinden) een gunstig effect hebben op het meisje. Het is waar dat als een meisje geen gevoelens voor je voelt, het zinloos is haar op deze manier op te winden..

Dus je hebt het deze week goed gedaan en veel kunstuk gedaan met je vrouw. Maar tegelijkertijd domineerde je, en meisjes houden er vaak van om zelf de toon te zetten in bed. Geef uw partner volledige vrijheid van handelen.

– Anna, 32 jaar oud:
‘Ik hou van alles wat mijn man me aandoet. Maar op een gegeven moment wil ik zelf leiden in deze dans “

Zelfs als u bovenop zit, sta dan op zodat uw partner rustig onder u kan bewegen. Verplaats de nadruk niet naar de handpalmen, maar naar de onderarmen – op deze manier wordt het gemakkelijker voor u om uw gewicht te behouden. Geloof me, het meisje zal zelf het optimale tempo kiezen – en op een dag zal het allemaal eindigen met een geweldig orgasme.