40 gouden, universele, absolute regels van seks

Wil je dat ze al haar vriendinnen vertelt over een fantastische avond met jou? Of ik heb ze tenminste niet verteld over een fantastisch nachtmerrieachtige nacht met jou …

Zelfs met een minimum aan inspanning kun je ervoor zorgen dat ze zich echt gek op seks voelt. Breng van tevoren een dun tafeltje naar bed en leg daarop de voorwerpen van keramiek en glas die je het meest haat. Nu blijft het alleen op het juiste moment om met geweld de tafel te schuiven, zodat al deze mokken in de vorm van een koe met een handvat en een asbak “Hallo van het zonnige Krasnoyarsk” luidruchtig veranderen in een hoop fragmenten. Zoals het een gepassioneerde man betaamt, besteed je geen enkele aandacht aan deze ramp..

Het glijmiddel moet op de penis worden aangebracht, niet in de vagina. Over het algemeen is het beter om dit zo discreet mogelijk te doen..

Als je in het openbaar bent en je wilt de volheid van je gevoelens uiten, breng dan de hand van het meisje naar je lippen en steek je tong kort in de opening tussen haar handpalm en duim. Let op: deze super intieme daad is alleen toepasselijk in relatie tot een vrouw met wie je al seks hebt gehad.

Draai nooit haar tepels. Ze zal het gegarandeerd niet leuk vinden.

Voordat je direct seks hebt, raadt een goede toon aan om het meisje eerst lang te strelen met je vingers, tong en het puntje van de penis. Hoe lang duurt het? Ongeveer een paar honderd jaar. Misschien een beetje meer.

Voor orale seks moet je grondig wassen wat je je partner gaat aanbieden. Zeker als er nog wat glijmiddel op zit..

Bonus: live meidencommentaar

Zoya, 25 jaar oud: “Ik haat het als een man die orale seks wil, mijn hoofd naar beneden begint te duwen. De collectieve boerderij, verdomme, is vrijwillig. Ik zal voor mezelf beslissen of ik het wil of niet.!

Draag haar door de kamer – vrouwen zijn er dol op. Dit is hoe ze zich voelen als delicate, kwetsbare wezens..

Als het meisje erg mollig is, probeer haar dan niet in je armen te nemen, ook al kun je in de sportschool zonder problemen twee keer zoveel gewicht aan. Dikke meisjes zijn niet gewend aan een dergelijke behandeling – ze zal niet worden aangeraakt, ze zal krijsen van sombere afschuw.

Over dikke meisjes trouwens. Lieg niet door te zeggen dat ze mager is. Ze weet zelf heel goed hoe mager ze is en beseft dat het onwaarschijnlijk is dat u dringend een oogarts nodig heeft. In plaats daarvan, blijf bij hoe je omdraait vanuit de overvloed aan rondingen en vormen, gebruikmakend van de woorden “luxueus”, “echt” en “wauw!” Dus laat haar je mentaal in de categorie van perverselingen brengen, maar ze zal zich niet langer schuw onder het laken verstoppen..

Een moeilijke, maar meest effectieve manier om een ​​vrouw te plagen: druk haar met één hand tegen de muur (maar zonder onnodige druk), met de andere maak je alles los wat losgemaakt is, en duw je alles weg wat in de weg staat. Kijk het meisje al die tijd stilletjes in de ogen en streel haar lichaam met je vingers.

Poten! Kus je voeten! Bijten, likken en masseren. Het is onduidelijk waarom zoveel gevoelige sensoren in de voeten van vrouwen worden gepropt, maar het is een zonde als die rijkdom inactief verdwijnt..

Als er tijdens cunnilingus een haar in je mond komt, zorg er dan voor dat ze je niet ziet zoeken en het uitspuugt.

Licht knabbelen en zuigen aan de oorlellen prikkelt bijna alle vrouwen. Door een natte tong vrolijk in het oor te stoppen, wordt 90 procent van hen gedempt.

Waarschuw haar wanneer het bedrijf zijn voltooiing nadert, zodat ze mentaal voorbereid is op het feit dat dergelijk geluk niet eeuwig kan duren, stopt met het kijken naar het Discovery-kanaal en voor de laatste keer ook probeerde om tot een of ander resultaat te komen.

Seks begint ongeveer 22 minuten nadat je – uitsluitend uit humanitaire gevoelens – aanbiedt om het hoofd, de rug en de schouders te masseren aan het vermoeide, arme meisje op het werk.

Vrouwen waarderen het als mannen weten hoe ze ze goed moeten doen, waarbij ze niet alleen natuurlijke gegevens gebruiken, maar ook de verworvenheden van de wetenschap. Maar haal nooit een vibrator uit het nachtkastje zonder een doos: als mannelijke vrouwen zelfs maar op zijn minst weten hoe ze moeten delen, dan zal ze naar een vibrator zonder maagdelijkheid kijken die huivert van walging.

Correcte verlichting in de slaapkamer is erg belangrijk: sinaasappels en roze hebben veel de voorkeur boven groen en blauw. De eerste kleuren de huid in aangename, vrolijke tinten en maskeren kleine defecten, terwijl de laatste grote specialisten zijn in het veranderen van onberispelijke schoonheden in bloedarme, verdachte bevlekte wezens..

En als je uitzonderlijk verduisteringsgordijnen hebt, kun je soms seks hebben in volledige duisternis. In pek, hopeloos en absorberende duisternis, zodat zelfs de vage silhouetten van partners niet te zien waren. Je hebt geen idee hoe dit vrouwen bevrijdt.

Kietel haar. Knijp in je reet. Moedig haar aan om je met een kussen op je hoofd te slaan. Gedoe als “we zijn acht” is soms de beste pre-game.

Bonus: live meidencommentaar

Vika, 26 jaar oud: “Het is vervelend als je altijd in bed de opdracht krijgt:“ Draai je om ”,“ Zit hier ”,“ Buig voorover ”. Je voelt je als een soldaat op de paradeplaats “.

Heeft ze weer hoofdpijn en is ze moe? Misschien is het zo. Maar als je denkt dat je net echo’s hebt van een recent gevecht, probeer dan de methode die een van de lezers met ons deelde: ‘En wat denk je dat hij deed? Hij drukte een van mijn foto’s vanuit het zuiden op een printer af, kleedde zich uit, ging naast hem liggen en begon zichzelf uitdagend te aaien, kijkend naar mijn portret! Eerst was ik verontwaardigd, daarna barstte ik in lachen uit, en toen kon ik het niet weerstaan ​​en sloot ik me aan. ‘ Toegegeven, er is een vermoeden dat deze truc er een is die maar één keer werkt..

Als een van de standpunten in de seksgids volkomen onmogelijk blijkt, haast je dan niet om de auteurs de schuld te geven van erfelijke idiotie. Mensen zijn niet hetzelfde: er zijn verschillende erectiehoeken en verschillend geplaatste vaginale openingen, dus elk paar zou moeten experimenteren en de meest geschikte combinaties voor hen moeten kiezen..

Als uw penis een naam heeft, laat uw partner er dan nooit van op de hoogte zijn..

De berenvel op de slaapkamervloer is onvervangbaar. Fur villi, in contact met sensoren in de huid van een vrouw, doet wonderen. Rendiertapijten of schapenvacht flokati * zijn hiervoor minder geschikt. Het is de vacht die nodig is, en behoorlijk lang en dik. (Maar probeer het meisje niet eens over te halen om dit met haar nertsmantel te doen.)

* Commentaar van een wrattenzwijn genaamd Phacochoerus Funtik: “Ik word trouwens niet betaald om aan elke barbaar uit te leggen wat flokati is. Als u niet weet dat dit oude Griekse woord wordt gebruikt om tapijten van wol, verouderd in kalkwater, te noemen, dan is God uw rechter. En ik was mijn hoeven!

Perfecte dialoog na haar klassieke nachtmerrievraag “Waar denk je nu aan?” klinkt als dit:
– Over jou.
– Ja?! En wat precies?
– Dat je een wonder bent.
Na deze dramatische bekentenis zal ze voelen dat het tijd is voor een sentimentele stilte. Hier kunt u profiteren van de pauze en snel en gemeen in slaap vallen.

Je had één vrouw voor elk jaar van je puberteit. De eerste keer dat je op zeventienjarige leeftijd seks had met een meisje dat iets ouder was dan jij. Je was ooit verliefd, en heel sterk, maar uiteindelijk realiseerde je je dat je te verschillende mensen bent. Dit is de versie van je seksleven die bij de meeste vrouwen past en al hun vragen in één keer beantwoordt:
nee, hij is geen seksmaniak;
geen vreemdheid;
in staat tot echt gevoel;
nu helemaal gratis.

Wissel een snel tempo af met een langzaam tempo. Zodat de partner geen externe associaties heeft met een drilboor of een stervende zwaan.

Hoe meer een vrouw in bed beweegt, hoe zwakker ze zich voelt. Neuronen worden afgeleid door allerlei extra sensaties zoals spanning in de onderrug of spierarbeid. Maar proactieve dames bereiken sneller een orgasme, omdat het meisje door actief te zijn de situatie beter beheert en precies doet wat ze nodig heeft.

Fantasieën van vrouwen tijdens seks zijn veel meer verhaalgedreven dan fantasieën van mannen. Als we op dit moment vaak dromen van een puur mechanisch plot van geslachtsgemeenschap, dan slagen vrouwen er soms in om een ​​heel verhaal te verzinnen, inclusief landschappen, bijpersonages, landschappen, dialogen, de kleuren van je ruimtepak en de namen van alle twaalf kinderen die met haar bij jou zijn geboren..

U kunt het aanstaande begin van een orgasme bij uw partner raden aan de hand van de volgende tekenen: veel vrouwen hebben op dit moment een scherpe roodheid van hun voorhoofd, wangen en borst..

De beste positie om met seks te beginnen is de klassieke missionaire positie, omdat partners op dit moment kunnen kussen, elkaar in de ogen kunnen kijken en in het algemeen de vlag van intimiteit hoog kunnen opheffen. De beste houding voor afstuderen is “doggy style”, aangezien vrouwen in deze positie het vaakst hun hoogtepunt bereiken. Alle andere opties zouden geschikt zijn om in het midden te plaatsen..

Als na het einde van het proces blijkt dat het condoom de aanval van hartstocht niet kon weerstaan, en het jonge wezen in verwarring knippert en duidelijk niet begrijpt wat te doen, sleep het meisje dan dringend naar de badkamer, verwijder de watersplitser uit de douche en smeer de slang in met glijmiddel voor het geval dat, breng hem centimeters tien diep in haar lichaam. Tegelijkertijd moet het water heet genoeg zijn, maar niet kokend. U kunt vijf minuten aan deze les besteden. Het zal je niet redden van een mogelijke infectie, maar het sperma zal veel minder comfortabel zijn: ze beginnen af ​​te breken bij een temperatuur van 44 graden. Bovendien zal een sterke waterstraal latexafval verwijderen dat mogelijk binnenin is achtergebleven en in de toekomst ontstekingen kan veroorzaken. Wil je jezelf laten zien als een zeer gentleman? Ga naar de nachtapotheek en koop pillen of zetpillen die bevruchting na coïtus voorkomen, zoals postinor of ovidon. Maar houd er rekening mee dat deze medicijnen niet mogen worden misbruikt: ze zijn alleen geschikt voor uitzonderlijke gevallen. Artsen raden af ​​om ze meer dan eens per maand te gebruiken..

In tegenstelling tot een vrouw is het voor een man raadzaam om tijdens seks in bed helemaal naakt te zijn, behalve wanneer je bijvoorbeeld een eskimo en een ijsbeer speelt. T-shirts, pyjama’s, badjassen en vooral sokken voegen geen seksualiteit toe aan je.

Plaats haar handen achter haar hoofd en knijp ze samen bij de polsen. Deze machtsbeweging veroorzaakt een golf van seksuele onderdanigheid bij vrouwen, en zelfs een conservatieve vrouw die verontwaardigd is over het louter noemen van handboeien, zal er niet tegen protesteren..

Hoewel vrouwen meestal meer opgewonden raken door lichte aanrakingen dan door energiek knijpen, is het niet nodig om erg verfijnd te zijn: tijdens de seks zelf zal een sterke en krachtige knijpen in haar billen, nek of taille haar meer aanspreken dan delicaat kietelen van deze gebieden. ..

De binnenkant van de dijen is twee keer zo gevoelig als de buitenkant van de dijen, dus als de tweede kan worden geknepen en geperst, moet je bij de eerste bijzonder delicaat zijn.

Wat kun je met de tepels doen: erop blazen, likken, heel gemakkelijk bijten, zuigen (en zelfs heel energiek). Wat niet: je vingers omhoog trekken, knijpen, er tegenaan wrijven met een slecht geschoren wang.

Als je de uitdrukking ‘mijn kleine meid’ ’s nachts meer dan twee keer herhaalt, zal ze vermoeden dat je een geheime pedofiel bent of zal ze je uit wraak’ papa ‘gaan noemen..

Als je haar per ongeluk naar je ex hebt vernoemd, is dat een ramp. Zwijg je fout niet, probeer niet snel verder te gaan: “Elvira … Elvira was niets vergeleken met jou, Katenka.” Voel je vrij om om vergeving te vragen en eerlijk te zeggen dat je helemaal geen contact meer hebt met de werkelijkheid (uit opwinding natuurlijk) en dat je taal zojuist een standaardset roepnamen heeft uitgegeven, terwijl je brein in glanzende pieken zweefde. Vrouwen zijn zelfs veel vatbaarder voor logische verklaringen dan we erover denken..

Vrouwen vinden het ook leuk als mannen kreunen of zelfs schreeuwen op het moment van orgasme. Dit is niet het geval als het de moeite waard is om uw ijzeren terughoudendheid te tonen..

Zeg nooit dat je zo’n geweldige minnaar bent geworden door mannenbladen en websites te lezen. Dit is aangeboren in jou, ik begrijp het?