10 manieren om je relatie met je vriendin te verbeteren met filmtips

Is je vriendin aan het mokken of denkt ze helemaal niet dat ze je vriendin is? Het is tijd voor een geweldige romantische prestatie! Scripts met prestaties van de beste Hollywood-regisseurs zijn bijgevoegd.

Wees niet beledigd, maar er zijn dingen die jullie begrijpen, eerlijk gezegd maakt het niet uit. Bijvoorbeeld in romantiek. Ik ben bang dat er geen exacte definitie is van wat voor soort ding dit is, zelfs niet in Dahl’s woordenboek (wat niet verwonderlijk is: hij was een man). Het is echter van vitaal belang voor ons, meisjes, dat u zich af en toe voordoet als een romantische held en dat u zich op de juiste manier gedraagt. Je kunt bedenken dat we een bevlieging hebben over deze kwestie (je bent trouwens niet ver van de waarheid: dit is hoe het is, alleen, liever geen bevlieging, maar een bevlieging), maar niets belet je om het te gebruiken voor ons eigen seksuele welzijn.

Feit is dat allerlei filmische capriolen een zekere manier zijn om door te breken tot het hart van zelfs de meest cynische persoon. Ik geef je mijn eerlijke vrouwelijke woord, zodra we een romantische held onderscheiden in een gentleman’s gentleman, hoe een dilemma – om hem na de eerste date uit te nodigen voor koffie of om hem uit te stellen – automatisch wordt opgelost ten gunste van de eerste optie (een man met de gewoonten van Richard Gere kan nauwelijks worden verdacht van bedrog en chlamydia).

Injecties van romantiek zullen ook het gezins- en gezinsleven niet schaden. Wij weten zelf niet wat het geheim is, maar als gedomesticeerde helden sokken door het huis strooien, doen ze dat met zoveel gratie en kunstzinnigheid dat we ze helemaal niet willen uitschelden.

Er zullen zeker een paar afleveringen in je biografie zijn waarin je je bijna Romeo voelde. Schrijf ongetwijfeld in de sneeuw “Katyuha, je bent super!” weet je wat – dit is natuurlijk cool en in zekere zin zelfs schattig. Toch blijven we kwalitatief andere initiatieven van mannen verwachten..

Wat en hoe je moet doen, is helemaal niet de vrucht van onze gewelddadige vrouwelijke fantasie, maar specifieke afleveringen van heel specifieke films die we opslurpten met moedermelk, of beter gezegd, met de eerste liters champagne. Deze strudelfilms, in de volksmond melodrama’s genoemd, hebben voor de meesten van ons gediend als romantiekvormende waarden. Eigenlijk worden daarom geen vrije interpretaties, uitweidingen uit het script en andere improvisaties geaccepteerd. We hebben precies nodig wat Julia en Richard hadden, Meg en Hugh, Cameron en Jude, verderop in de lijst.

Het zou immoreel zijn om je aan te sporen een maand van je leven op te offeren om naar de klassiekers van Hollywood-melodrama’s te kijken. Dus – je hoeft niet te bedanken – ik heb het voor je gedaan. En psychotherapeut Oksana Duben bekeek het samengestelde spiekbriefje van de romantische held met een scherp oog van een professional en legde de verborgen betekenis van de technieken uit.